Implementarea blockchain poate creşte PIB-ul global cu 1,76 trilioane dolari până în 2030

Implementarea blockchain poate creşte PIB-ul global cu 1,76 trilioane dolari până în 2030

Tehnologia blockchain va fi adoptată la scară largă în întreaga economie globală până în 2025 şi are potenţialul de a creşte PIB-ul cu 1,76 trilioane dolari în următorul deceniu, potrivit unui raport PwC, care arată că aproape două treimi dintre directorii executivi plasează digitalizarea operaţiunilor şi a principalelor procese de afaceri pe primele trei locuri în lista priorităţilor pe termen scurt şi mediu.

Internet
Articol publicitar

Puteţi obţine chiar acum cheia de licenţă Windows 10 Pro pentru doar 12,31 € în cadrul G2deal.com. Nu rataţi promoţia

Puteţi obţine chiar acum cheia de licenţă Windows
10 Pro pentru doar 12,31 € în cadrul G2deal.com. Nu rataţi promoţia

Prin intermediul codului exclusiv de reducere „AD20”, puteţi adăuga o reducere suplimentară de 20% produselor aflate în coşul de cumpărături, comparativ cu preţurile deja scăzute solicitate pentru cheile de activare ale sistemelor de operare Windows 10 sau ale suitelor de programe Office 2016 şi Office 2019, disponibile în cadrul magazinului online G2deal.com.

Internet
Articol publicitar

ECTA avertizează asupra consecinţelor negative ale interzicerii furnizorilor chinezi pentru bunăstarea UE şi realizarea reţelelor 5G

ECTA avertizează asupra consecinţelor negative ale interzicerii furnizorilor chinezi pentru bunăstarea UE şi realizarea reţelelor 5G

ECTA denunţă orice interdicţie a furnizorilor chinezi de 5G din motive geopolitice şi subliniază că astfel de decizii pot fi justificate numai pe baza unor fapte bine stabilite. Setul de instrumente 5G al UE oferă un cadru adecvat pentru a răspunde problemelor de securitate care afectează reţelele viitorului, respectând totodată suveranitatea europeană şi naţională.

Internet
Articol publicitar

Obţineţi chiar acum licenţa originală pentru suita Office sau programele Windows 10 de la doar 12,31 €

Obţineţi chiar acum licenţa originală pentru
suita Office sau programele Windows 10 de la doar 12,31 €

Când trebuie să utilizaţi un PC în mod frecvent, este mai important ca oricând să aveţi activate licenţele originale pe acesta, atât pentru sistemul de operare cât şi pentru suita Office, deoarece acest lucru vă va ajuta să evitaţi surprizele neplăcute ce pot să apară. Astfel puteţi să găsiţi funcţionalităţi limitate sau conditionate sau să observaţi chiar că software-ul nu funcţionează fără această licenţă.

În contextul în care cele mai multe business-uri s-au mutat în online, volumul comenzilor sau al mesajelor primite a crescut foarte mult. Un ajutor serios pentru marketeri este chatbot-ul sau robotul care răspunde automat la întrebările clienţilor. Însă câţi dintre noi au avut deja curajul să îl integreze în strategia de Marketing?

acum 3 luni · comentarii (1)

Nu aş vrea să mă întorc la viaţa dinainte de epidemie, exact în forma în care se desfăşura aceasta. Nu sunt singura care şi-a dat seama cât timp pierdeam zilnic în trafic alergând între întâlniri care pot fi făcute perfect şi de acasă, la orice oră şi cu un „share screen” ca la finalul acesteia să avem şi „livrabilul”.

acum 6 luni · comentarii (8)

Odată cu extinderea pandemiei de COVID-19, şi în ţara noastră reţelele de socializare au fost luate cu asalt de propunători de instrumente şi metode de lucru online, platforme digitale pentru comerţul de bunuri cu amănuntul, telemuncă, şcoală online, servicii publice digitalizate, servicii de plăţi online, Internet-Banking ş.a.m.d.

acum 7 luni · comentarii (1)

Omenirea trebuie să se adapteze rapid actualei crize sanitare şi care a cuprins tot globul. Activităţile publice au fost suspendate în toate statele Uniunii Europene, iar cursurile în sistemul de învăţământ au fost întrerupte. Situaţia este extrem de gravă, viteza de răspândire făcând din acest virus cea mai mare ameninţare asupra lumii.

acum 7 luni · comentarii (0)

Gândeşte-te la un oraş oarecare, pe care nu l-ai pronunţat în nici un context în ultimul an. De exemplu Austin sau Wellington. Ia-ţi telefonul pe care ai instalate aplicaţii gen Facebook şi Whatsapp lângă tine. Începe să vorbeşti  cu glas tare, ca un om nebun  ”Aş vrea să merg în Wellington, Noua Zeelandă. Să merg cu avionul până în Wellington, să imi iau un hotel in Wellington, pe urmă să închiriez o maşină.” Rezultatul o să te surprindă.

acum 10 luni · comentarii (4)

Lupta pentru protejarea sistemelor informatice începe să capete noi valenţe. Pe de o parte, soluţiile de securitate au devenit mai complexe şi comprehensive, pe de altă parte însă, atacurile cibernetice sunt tot mai greu de detectat şi de investigat. Atât experţii de securitate, cât şi infractorii cibernetici, au început să fie tot mai interesaţi de utilizarea inteligenţei artificiale pentru perfecţionarea instrumentelor create.

acum 1 an · comentarii (4)

Se vorbeşte mult despre riscurile pe care le poate aduce a cincea generaţie de reţele mobile 5G. Din punct de vedere tehnic, pe lângă viteze exponenţial mai mari, o latenţă redusă şi o livrare mai flexibilă a serviciilor, reţelele de tip 5G pot aduce şi riscuri mari de securitate cibernetică.

acum 1 an · comentarii (3)

Cum te influenţează, ca cetăţean român, ce se întâmplă în Parlamentul European: Directiva privind dreptului de autor, care are ca scop modernizarea regulilor ce guvernează piaţa unică digitală, a fost adoptată săptămâna trecută de Comisia pentru afaceri juridice a organismului cu puteri legislative al UE.

acum 2 ani · comentarii (8)

Acum mulţi ani de zile lucram la o mega corporaţie - una care avea o relaţie specială cu Moş Crăciun :). Într-o bună zi, fiind la un training peste mări şi ţări, cel care conducea respectivul eveniment ne-a pus pe fiecare naţie în parte dintre cei care eram prezenţi să facem un exerciţiu interesant. Trebuia să ne sfătuim între noi, după care să ne ridicăm şi să prezentăm auditoriului care este specificul poporului din care facem parte.

acum 3 ani · comentarii (46)

Primăvara anului 2018 începe cu bine. România este codaşa Europei în ceea ce priveşte index-ul economiei şi societăţii digitale. Comisia Europeană calculează anual acest index care înglobează indicatori relevanţi ai performanţei şi competitivităţii digitale. De ce este bine? Pentru că, orice am face, putem doar să creştem în aceste clasamente. Pur şi simplu avem foarte puţine capitole unde mai putem scădea.

acum 3 ani · comentarii (2)

Dragi români umanoizi. Suntem în anul 2040. Eu mă numesc VASILE 3000 (Versatile Artificial Synthetic Intelligence Likable Entity). Sunt un organism cibernetic cu inteligenţă artificială şi cu auto-determinare. Şi vreau să vă propun ca la următoarele alegeri să mă votaţi pe mine şi pe PIA (Partidul Inteligenţei Artificiale).

acum 3 ani · comentarii (6)
Modifică Setările