VIDEO Primele detalii oficiale despre FIFA 19 şi trailerul care aduce cea mai imprtantă schimbare din ultimii ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul conferinţei de gaming de la Los Angeles, Electornic Arts a dat publicităţii ultimele detalii despre titlulrile care urmează să fie lansate atât în acest an cât şi în 2019, iar asta include şi informaţii despre cea mai nouă ediţie a celei mai de succes dintre francizele sale, şi anume simulatorul de fotbal FIFA.

Trailerul cuprinde poate una dintre cele mai aşteptate veşti de către fanii FIFA, şi anume licenţierea principalelor două competiţii europene inter-cluburi, UEFA Champions League şi UEFA Europa League, licenţe care s-au aflat în ultimii ani în curtea celor de la Konami, compania japoneză rivaşă care produce seria Pro Evolution Soccer.

Lovitura de imagine este una imensă pentru EA Sports, care fură astfel utimele atuuri ale concurenţei, pentru ca experienţa FIFA să fie cât mai reală. Pe lângă competiţiile organizate sub egida UEFA, franciza celor de la Electronic Arts mai deţine drepturile de imagine şi pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia.

Data de lansare pentru FIFA 19 este 28 septembrie 2018, iar pe coperta jocului, la fel ca şi în cazul ediţiei anterioare, va apărea Cristiano Ronaldo, cel mai bun fotbalist din lume, proaspăt câştigător al Ligi Campionilor cu Real Madrid.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite