VIDEO Păsările din Angry Birds pot fi lansate şi cu praştie reală

VIDEO Păsările din Angry Birds pot fi lansate şi cu praştie reală

Praştia pentru Angry Birds a fost folosită pe jocul pentru PC-uri.

Dacă jocul Angry Birds ţi se pare monoton, o echipă de programatori a creat o praştie special pentru a lansa cu stil „păsările furioase” peste construcţiile porcilor. Aceasta se conectează prin USB şi are chiar buton de activare a funcţiilor speciale pe care le au păsările.

Ştiri pe aceeaşi temă

Praştia a fost construită folosind un cursor motorizat şi un microcontroler Arduino şi a fost programată astfel încât să se adapteze perfect mediului din Angry Birds. Răspunsul este identic cu al unei praştii reale şi îmbunătăţeşte foarte mult experienţa de joc, notează „The Verge”.

Acesta nu este primul dispozitiv extern pentru controlarea jocului, dar este cel mai reuşit. Creatorii săi l-au numit Super Angry Birds şi cu siguranţă ar fi un succes în materie de vânzări. Am spus „ar fi”, pentru că praştia nu este disponibilă la cumpărare, iar utilizatorii rămân tot cu modul clasic de lansare a păsărilor.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: