VIDEO Grid 2 a fost anunţat pentru 2013. Vine pe PC-uri şi console

VIDEO Grid 2 a fost anunţat pentru 2013. Vine pe PC-uri şi console

Grid 2 va fi lansat la cinci ani după primul titlu.

Jocul „Grid 2” va fi lansat anul viitor pe PC-uri şi console, iar anunţul vine chiar de la producătorul Codemasters. Înainte de a fi oficial pe piaţă, jocul vine cu un trailer pe care doritorii îl pot viziona pentru a vedea noutăţile cu care va veni noul titlu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Munca la Grid 2 a început acum doi ani şi este bazat integral pe ultima versiune a motorului Ego a Codemasters pentru simulări de curse. „Grid a revenit şi vom transforma întrecerile pe stradă sau pe pistă în ceva extraordinar”, a declarat producătorul executiv Clive Moody, preluat de „The Verge”.

Moody a mai spus că esenţa jocului va fi transformarea cursei într-un caracter deplin în joc, nu doar o înşiruire de întreceri. Grid 2 va folosi de la vechiul titlu modulul de control, dar va veni şi cu noul sistem TrueFuel Handling care va folosi date fizice reale în simularea curselor.

Acţiunea se va desfăşura în Statele Unite ale Americii, Europa şi Asia, în oraşe ca Miami, Paris sau Abu Dhabi. De asemenea, Codemasters mai promite că vor fi accesibile circuitele, străzile şi drumurile de munte reale. Modulul de multiplayer aduce şi un nou sistem de progres care vine cu integrare în RaceNet, comunitatea sa online.

Jocul Grid a fost lansat în 2008 pentru Windows, Playstation 3 şi Xbox 360. A văzut note şi recenzii bune, cum ar fi 8 din 10 de la Gamespot sau 9 din 10 de la Game Informer. Mai mult, PC Gamer din Marea Britanie a spus că jocul a fost făcut cu stil şi seriozitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: