VIDEO Un concert în Fortnite a adunat 12,3 milioane de oameni

VIDEO Un concert în Fortnite a adunat 12,3 milioane de oameni

Captura YouTube

Evenimentul va fi repetat de încă patru ori pe parcursul weekend-ului, însă cel mai probabil numărul de spectatori nu va fi depăşit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cunoscuţi pentru colaborările lor cu nume şi titluri importante din industria americană (DJ-ul Marshmello, serialul Stranger Things sau seria The Avengers), cei de la Epic Games au adus încă o vedetă în popularul lor joc Fortnite: rapper-ul Travis Scott.

Astfel, starul a ţinut un concert ieri, prin intermediul jocului, care a fost urmărit de 12,3 milioane de jucători, conform reprezentanţilor Epic Games. Este a doua oară când jucătorii de Fortnite pot urmări un concert, după ce DJ-ul Marshmello a avut o reprezentaţie în joc anul trecut, la care au fost prezenţi aproape 10 milioane de oameni.

Concertul lui Travis Scott poate fi văzut în clipul de mai jos şi retrăit în Fortnite astăzi, de la ora 17:00 şi sâmbătă de la ora 18:00. Alte reprezentaţii sunt programate pentru gamerii din Asia şi America de Sud şi de Nord.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: