VIDEO CES 2013: Întreaga cameră poate deveni o arenă pentru Counter Strike

VIDEO CES 2013: Întreaga cameră poate deveni o arenă pentru Counter Strike

Microsoft Illumiroom ar transforma întreaga cameră

Centrul de cercetare Microsoft Research a prezentat pe pagina sa oficială un proiect care ar putea transforma fiecare cameră într-o adevărată arenă de jocuri online. IllumiRoom afişează ambientul unui joc pe pereţii camerei. O variantă a fost prezentată şi la CES 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

IllumiRoom este prezentat ca un concept în faza iniţială. Practic, vorbim de realitate augmentată în jurul ecranului televizorului cu imagini proiectate pentru a îmbunătăţi experienţa tradiţională de gaming.

Practic, IllumiRoom ar folosi un dispozitiv Kinect pentru Windows şi un proiector pentru a elimina separaţia dintre ecran şi mediul înconjurător. Practic, ecranul este doar ceea ce vedem în faţa ochilor noştri, iar restul camerei este mediul înconjurător şi am putea să ne vedem duşmanii din jocurile online mai uşor.

Sistemul Microsoft Research ar induce lumină de culoare diferită, va extinde câmpul vizual, va induce mişcare aparentă şi alte efecte spectaculoase. Totul pentru combinarea realităţii cu virtualul.

Mai multe detalii asupra acestui proiect vor fi prezentate de Microsoft Research între 27 aprilie şi 2 mai la Paris, în cadrul Conferinţei CHI 2013 (Conference on Human Factors in Computing Systems).  

Mai multe detalii în cele două filmuleţe de mai jos: 

Get Microsoft Silverlight 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările