VIDEO Bad Piggies este cel mai nou joc de la Rovio, creatorul Angry Birds

VIDEO Bad Piggies este cel mai nou joc de la Rovio, creatorul Angry Birds

Bad Piggies a fost lansat pentru iOS şi Android, dar şi pentru Mac OS.

După succesul Angry Birds şi mai puţin impresionantul Amazing Alex, Rovio revine pe piaţă cu jocul Bad Piggies. Porcii, adversarii păsărilor din Angry Birds sunt, acum, în centrul atenţie, dar acţiunea s-a schimbat. Animalele nu mai sunt lansate cu praştia şi îndeplinirea sarcinilor necesită mai multă logică, mai multă strategie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bad Piggies este disponibil, deocamdată, pentru Android, iOS şi Mac. Jocul este gratuit pentru Android, costă 2,99 dolari pentru iOS şi 4,99 dolari pentru Mac OS. Va fi disponibil şi pentru Windows Phone 8 şi Windows 8, dar cel mai probabil în momentul când şi acestea vor fi pe piaţă, deci din luna noiembrie cel mai curând.

Link-uri utile:
Bad Piggies în Play Store
Bad Piggies în App Store

Bad Piggies pentru Mac OS în Mac App Store

Impresia „Adevărul“ despre Bad Piggies

Bad Piggies pare un hibrid între Angry Birds şi Amazing Alex, dat fiind că Rovio a renunţat la acţiunea din primul joc şi a introdus destul de multe elemente din Amazing Alex. Acum, jocul este numai cu porci pentru care trebuie să construieşti diferite mecanisme prin care să-i duci la linia de sosire. Nu mai este atât de simplu ca Angry Birds, dar este mai plăcut, datorită şi decorului, decât Amazing Alex.

Acţiunea începe abia după ce ai construit „căruţa“ pentru porc şi porneşte la vale fie datorită gravitaţiei, fie cu ajutorul unui ventilator sau unor foale. Mai sunt disponibile baloane sau tot felul de alte obiecte. Scopul este trecerea liniei de sosire, dar şi adunatul stelelor. Prin acestea pot fi deblocate mai multe niveluri. De asemenea, pachetele de TNT ajută la deplasarea mai departe, deşi nu au o ţintă prea exactă, însă porcul nu moare prea uşor.

Jocul are 60 de niveluri prin care să-ţi ghidezi porcii, iar dacă ajungi la trei stele într-un nivel, mai deblochezi alte 30 de puzzle-uri.

Bad Piggies este destul de interesant, dar nimic spectaculos, nemaivăzut. Rovio a luat două reţete de succes, Angry Birds ceva mai cunoscut şi mai profitabil decât Amazing Alex, şi le-a adus împreună într-un joc în care personajele principale sunt porcii. Aceştia sunt personaje rele în Angry Birds, dar se pare că lucrurile se mai schimbă, odată cu decorul şi uneltele.


Cel puţin pentru Android jocul merită toată atenţia, dat fiind că e gratis, dar pentru iPhone, iPad şi iPod Touch este destul de scump. Asta în condiţiile în care Angry Birds Space costă doar un dolar. Cel mai probabil Bad Piggies nu va depăşi Angry Birds în vânzări sau popularitate, dar este un joc binevenit de la Rovio, arată bine şi merită încercat.

Videoclipul de prezentare al Bad Piggies

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: