Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 nu se mai lansează în 2021. Un nou studio va finaliza jocul

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 nu se mai lansează în 2021. Un nou studio va finaliza jocul

Bloodlines 2, al doilea joc din seria Vampire: The Masquerade, a trecut printr-un proces de dezvoltare lung şi anevoios, iar cei care aşteptau să joace titlul anunţat pentru acest an tocmai au primit o veste neplăcută.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 era unul din jocurile cele mai aşteptate ale lui 2021, o continuare a titlului din 2004, un RPG foarte apreciat şi iubit de fanii genului. Cei care aşteptau însă lansarea titlului vor mai avea de aşteptat, deoarece o serie de probleme au dus la amânarea sa pentru o dată nespecificată.

Primele probleme au apărut la începutul anului trecut, când jocul, care avea o dată de lansare programată pentru martie 2020, a fost amânat, deoarece studioul îşi dorea mai mult ca jocul să „aibă calitate decât să poată fi lansat la timp”. În vară a urmat o a doua amânare, până în 2021, dezvoltatorul Paradox menţionând „schimbări organizaţionale”.

Situaţia pare să fie una extrem de complicată, Paradox anunţând că jocul nu se va mai lansa nici măcar în 2021. „Am ales să amânăm lansarea şi mai mult” specifică dezvoltatorul.

Amânarea nu este în sine o veste îngrijorătoare, însă faptul că şi studioul principal care lucra la joc, Hardsuit Labs, va fi înlocuit, oferă cu siguranţă câteva motive de nelinişte. „Am început o colaborare cu un nou studio partener pentru a finaliza jocul. A fost o decizie dificlă, dar suntem convinşi că este ceea ce trebuie” se arată în comunicatul celor de la Paradox.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările