Una dintre cele mai mari competiţii de Dota 2 din lume va avea loc la Bucureşti. Echipele participante şi valoarea totală a premiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
dota 2 competitie gaming

The Bucharest Major, organizat de PGL şi Imba TV pe 9-11 martie la Sala Polivalentă, va oferi unul dintre cele mai mari premii din istoria evenimentelor sportive din România: un milion de dolari.

Turneele de calificare pentru The Bucharest Major s-au încheiat şi ne-au oferit lista completă de echipe participante la cea mai mare competiţie Dota 2 a primăverii 2018. Acestea se vor înfrunta pentru premii totale de un milion de dolari şi pentru 1500 puncte de calificare la The International 2018.

Zece dintre formaţiile care vor urca pe scena Sălii Polivalente au primit invitaţii directe, iar restul au fost desemnate prin califcări online.

În fruntea listei echipelor invitate se află nume sonore precum Team Liquid (câştigătoarea turneului The International 2017 cu premii totale de 21 milioane USD), Team Secret (un brand renumit pe scena Dota 2, care în momentul de faţă conduce clasamentul punctelor de calificare) şi Mineski (câştigătoarea turneului PGL Open Bucharest din octombrie 2017).

Tot invitate au fost şi echipele Evil Geniuses, Newbee (cea mai bună echipă chineză a momentului), Complexity, Vici Gaming, LFY, Virtus Pro (“campionii” Rusiei) şi Natus Vincere (câştigătoarea primului turneu The International).

În cele din urmă, calificările regionale au desemnat următoarele reprezentante:

  • China - VG.J Thunder (echipa fondată de baschetbalistul Jeremy Lin)
  • Europa - OG (formaţie cu patru majoruri câştigate la activ)
  • CIS: Vega Squadron
  • America de Sud - PaiN Gaming
  • America de Nord - Optic Gaming
  • Asia de Sud Est - TNC
dota 2 bucharest major

The Bucharest Major va include o etapă de grupe de patru zile urmând ca pe 9-11 martie acţiunea să se desfăşoare pe scena Sălii Polivalente. Dincolo de faptul că vor avea ocazia să scandeze pentru echipele preferate din tribune, fanii de la faţa locului se vor putea înscrie la sesiuni de autografe pentru a-şi cunoaşte eroii.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite