TRAILER VIDEO Ubisoft a anunţat noul Assassin's Creed. În ce eră a istoriei are loc acţiunea din AC Odyssey

TRAILER VIDEO Ubisoft a anunţat noul Assassin's Creed. În ce eră a istoriei are loc acţiunea din AC Odyssey

FOTO via Ubisoft

Seria Assassin's Creed, cea mai reprezentativă pentru producătorul de jocuri video Ubisoft, a trecut prim mai multe schimbări în ultimii ani, nu neapărat bune. De la eşecul care a fost AC Unity, la semi-succesul lui Syndicate şi la jocul aclamat de critici care a fost Origins, seria se îndreaptă acum către poveşti spuse într-o altă eră istorică.

Ştiri pe aceeaşi temă

După cum se poate deduce şi din nume, Assassin's Creed Odyssey va avea loc în Grecia Antică, în secolul patru înainte de Hristos. Jocul a suferit schimbări semnificative în acest an, producătorul reuşind să creeze un adevărat RPG, fapt care reprezintă pivotarea francizei spre un cu totul alt gen.

Jocul a fost prezentat pe scena de la E3, conferinţa de gaming carea are loc în aceste zile la Los Angeles, iar recepţia generală a publicului a fost una bună. Vestea că dialogul va fi interactiv nu ava decât să îi bucure pe fanii seriei care s-a confruntat cu o reală criză de identitate în ultimii ani.

Assassin's Creed Odyssey se va lansa în acest an, pe 5 octombrie, şi va fi disponibil pe PC, Xbox One, PlayStation 4. Nu se cunosc încă detalii despre lansarea pentru Nintendo Switch, însă, dacă e să ne luăm după strategia Ubisoft de până acum, cel mai probabil, consola produsă în Japonia va fi trecută cu vederea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: