Super Mario e iar la modă, după 31 de ani de la lansare. Cum îl joci pe iPhone

Super Mario e iar la modă, după 31 de ani de la lansare. Cum îl joci pe iPhone

Super Mario a fost lansat în septembrie 1985.

În toamnă, Apple a promis Super Mario Run pe iPhone. Acum, jocul e disponibil şi primeşte o a doua „viaţă" în era telefoanelor mobile.

Dacă ţi-a plăcut Angry Birds, s-ar putea să apreciezi şi noul joc exclusiv pentru iPhone.  Nici măcar nu trebuie să foloseşti două mâini pentru control, un singur deget este suficient, dar asta nu înseamnă sub nici o formă că este simplu. 

De când Super Mario Run a fost anunţat şi până acum la lansare, a trecut prin teste, o versiune beta şi un set stufos de zvonuri care, cel puţin parţial, s-au dovedit a fi adevărate. S-a vehiculat că preţul pentru Super Mario Run va fi 10 dolari. Cel puţin momentan îl poţi descărca gratuit din App Store. De asemenea, cu toate că jocul nu pare să includă o componentă online sau multiplayer, cu excepţia avatarului şi contului opţional Nintendo, ai nevoie de o conexiune constantă la internet pentru a-l juca.

Jocul anului, potrivit căutărilor din Google, a fost Pokemon Go, dar s-ar putea ca Super Mario Run să fie cel aşteptat de cei mai mulţi noi jucători şi nostalgici. Dacă eşti familiar cu Mario, ştii deja ce presupune acţiunea. Altfel, instalatorul italian aleargă pe o hartă, îl faci să sară cu o atingere pe ecran, iar dacă ţii apăsat mai mult sare mai sus. Aduni bani şi încerci să salvezi prinţesa. Foarte probabil, pe Android va ajunge mult mai târziu, asta dacă îl aşteptai şi pe platforma Google.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: