Rocket League devine gratuit pe 23 septembrie

Rocket League devine gratuit pe 23 septembrie

Rocket League este unul dintre cele mai populare jocuri lansate în ultimii ani şi, începând cu 23 septembrie, va putea fi jucat de oricine, în mod gratuit.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urmă cu aproximativ o lună şi jumătate, dezvoltatorul jocului, Psyonix, anunţa că Rocket League va deveni gratuit ”în această vară”. Termenul s-a prelungit, însă până la urmă, un anunţ oficial a fost făcut într-un final, şi jocul va fi disponibil gratuit pe 23 septembrie.

Tranziţia către formatul free-to-play se realizează odată cu apariţia jocului pe Epic Games Sture, după ce Psyonix a fost cumpărată de Epic Games anul trecut. Jocul va fi delistat de pe Steam pe 23 septembrie, însă ambele versiuni de PC vor primi în continuare ”suport, update-uri şi funcţii noi”, conform Psyonix, printre acestea numărându-se şi posibilitatea de a te juca cu jucători de pe alte platforme.

Cei care deţin deja jocul sau îl cumpără până ajunge să fie gratuit vor primi mai multe obiecte, precum toate DLC-urile Rocket League de până acum, dar şi un statut de jucător ”Legacy”. Psyonix a confirmat şi că cei care au deţinut jocul pe alte platforme şi vor să facă tranziţia pe una nouă vor putea păstra toate obiectele obţinute până acum. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: