Razer Viper, noul mouse dedicat gamerilor, cu senzor optic 5G

Razer Viper, noul mouse dedicat gamerilor, cu senzor optic 5G

Razer a dezvăluit azi Razer Viper, un mouse de gaming cu greutate redusă, dezvoltat în colaborare cu jucători profesionişti, care oferă performanţe excelente datorită folosirii noilor Razer Optical Mouse Switches.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bazat pe senzorul optic 5G dezvoltat de Razer şi utilizând cablul special Speedflex, care reduce rezistenţa la mişcare a dispozitivului, noul mouse Razer Viper a fost conceput pentru a oferi control complet în cadrul oricărei sesiuni de gaming competitiv.

Viper este primul mouse Razer care foloseşte noile Optical Mouse Switches, cele mai rapide switch-uri dezvoltate de Razer, care oferă viteze de acţionare de trei ori mai rapide decât switch-urile mecanice tradiţionale.

Prin folosirea unui fascicul infraroşu care trece printr-un obturator pentru a transmite un semnal electric către calculator, switch-urile răspund instantaneu la fiecare apăsare de buton, garantând că fiecare acţiune este executată în concordanţă cu intenţiile jucătorului. Ele au fost proiectate să reziste la până la 70 de milioane de acţionări.

Cântărind doar 69g, Viper este cel mai uşor mouse dezvoltat vreodată de Razer. Greutatea redusă a fost obţinută fără a apela la o carcasă scheletică. Produsul astfel rezultat se potriveşte folosirii cu oricare dintre mâini, fără să fie compromise rezistenţa sau durabilitatea.

Noul Razer Viper este echipat cu popularul senzor optic 5G dezvoltat de Razer, ce oferă o rezoluţie nativă de 16.000 DPI, cu o acurateţe de rezoluţie de 99.4% şi o viteză de tracking de 450 inchi pe secundă (IPS).

Setările de DPI pot fi ajustate prin folosirea aplicaţiei Razer Synapse 3 şi pot fi stocate în spaţiul de stocare încorporat în mouse, oferindu-le jucătorilor posibilitatea de a-şi accesa setările personalizate indiferent de locaţie. Viper este echipat şi cu opt butoane programabile, oferindu-le utilizatorilor acces rapid şi facil la cele mai importante comenzi din jocuri.

Preţul lui Razer Viper porneşte de la 89,99 euro, iar mouse-ul este disponibil acum, la nivel global, şi pe site-ul oficial Razer.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: