Razer lansează Tartarus Pro, un keypad pentru control superior în jocuri

Razer lansează Tartarus Pro, un keypad pentru control superior în jocuri

Foto: Razer

Cel mai nou membru al familiei de keypad-uri Razer Tartarus este primul astfel de periferic echipat cu switch-uri optice analogice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Datorită folosirii Razer Analog Optical Switches, Tartarus Pro este capabil să măsoare distanţe de acţionare diferite pentru fiecare tastă. Această funcţie permite noului keypad să emuleze intrările analogice în mod asemănător thumbstick-urilor de pe un controller.

Razer Analog Optical Switches se bazează pe un fascicul de lumină infraroşie care trece prin baza fiecărei taste, în timp ce un senzor măsoară punctul de acţionare în funcţie de cantitatea de lumină captată. Ca rezultat, switch-urile pot înregistra mai multe puncte de activare în cadrul aceleiaşi acţionări a tastelor.

Această caracteristică le permite utilizatorilor să asocieze două funcţii diferite fiecărei taste: prima se activează în momentul acţionării parţiale a tastei şi cea de-a doua în momentul parcurgerii complete a traiectoriei. Datorită acestei funcţii duale, Razer Tartarus Pro uşurează execuţia unor combinaţii de taste complicate şi oferă o experienţă de folosire superioară prin adaptarea la stilul de joacă a fiecărui utilizator.

Tartarus Pro are 32 de taste programabile, inclusiv un thumbpad direcţional cu patru axe, cărora li se pot asocia diverse acţiuni în funcţie de nevoile individuale ale fiecărui utilizator. Cele opt profiluri încorporate pot fi schimbate cu uşurinţă dintr-o apăsare de buton, făcându-se astfel instantaneu comutarea între diferitele funcţii asociate tastelor.

Specificaţii complete

  • Razer Analog Optical Switches
  • 32 taste programabile
  • Fiecare tastă dispune de o funcţie secundară
  • Iluminare Chroma ce permite alegerea din peste 16,8 milioane de culori
  • Thumb-pad direcţional programabil cu patru axe
  • Schimbare instant între cele opt profiluri de utilizator
  • Comenzi macro fără limită
  • Compatibil Razer Synapse
  • Cablu acoperit cu fibră împletită
  • Profiluri personalizabile nelimitate prin Razer Synapse

Razer Tartarus Pro este disponibil pe site-ul oficial al companiei, la un preţ pornind de la 149,99 de euro. Începând din decembrie 2019, doritorii vor putea achiziţiona keypad-ul în culoarea Mercury.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: