Razer lansează prima pereche de căşti din lume cu răspuns haptic pentru Xbox One

Razer lansează prima pereche de căşti din lume cu răspuns haptic pentru Xbox One

Foto Razer

Având la bază tehnologia haptică inteligentă Razer HyperSense, noile Nari Ultimate pentru Xbox One ajută la conştientizarea superioară a poziţionării în jocuri şi la o experienţă de gaming îmbunătăţită.

Ştiri pe aceeaşi temă

Razer a anunţat azi Razer Nari Ultimate pentru Xbox One, prima pereche de căşti cu răspuns haptic proiectată special pentru Xbox One. Tehnologia HyperSense de pe noile căşti este dezvoltată în colaborare cu compania germană Lofelt, lider al tehnologiei haptice.

Căştile folosesc difuzoare speciale şi o procesare inteligentă a semnalului pentru a genera răspuns tactil high-definition redat în timp real. Ele interpretează în mod inteligent diferitele efecte audio şi le transformă în vibraţii dinamice, permiţând utilizatorilor să simtă pe pielea lor acţiunea din joc, fără a fi necesară instalarea unei aplicaţii adiţionale sau implementarea tehnologiei în joc.

Prin adăugarea simţului tactil, efectele audio pot să redea cu mai mult impact acţiunea din jocuri.  Razer HyperSense reproduce la nivel de senzaţii tactile întâmplările cheie din joc, de la paşi subtili până la explozii grandioase, oferind o conştientizare precisă a poziţionării jucătorului, dar şi a elementelor mediului înconjurător din spaţiul virtual.

Cupele pivotante sunt confecţionate din spumă cu memorie, care încorporează şi un strat de gel cu efect răcoritor pentru a reduce disconfortul creat de temperatura crescută în urma folosirii prelungite.

Printre alte caracteristici  menite să ofere o experienţă de utilizare facilă se numără microfonul retractabil cu funcţie rapidă de Mute, control hardware al intensităţii efectelor generate de tehnologia HyperSense şi încă un buton de control al raportului dintre sunetele din joc şi cele de pe chat.

Banda superioară cu autoreglare asigură o potrivire perfectă indiferent de dimensiunea capului. În plus, căştile Razer Nari Ultimate pentru Xbox One se pot conecta direct la consolă în modul Xbox Wireless, fiind compatibile şi cu tehnologia Windows Sonic.

Razer Nari Ultimate sunt compatibile cu toate titlurile disponibile pe Xbox One şi sunt disponibile acum la nivel global, la un preţ începând cu 219,99 de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările