Razer a încheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Razer a încheiat unul dintre cele mai mari contracte de sponsorizare din e-Sports din ultimii ani

Razer a anunţat că va sponsoriza echipa Seoul Dynasty, favoriţii primului sezon al Overwatch League (OWL), ca urmare a semnării unui contract de doi ani cu KSV eSports, care include beneficii pentru toate echipele şi toţi jucătorii din cadrul organizaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Seoul Dynasty este o echipă formată din mai mulţi campioni, printre care Ryujehong şi Fleta. Acordul de sponsorizare a Seoul Dynasty prevede echiparea jucătorilor cu periferice Razer special concepute pentru sporturile electronice. Aceştia le vor utiliza atât pentru activităţile de pregătire şi antrenamente, cât şi pentru activitatea lor competiţională.

Sponsorizarea echipei Seoul Dynasty face parte dintr-un acord mai larg de sponsorizare a organizaţiei KSV eSports, patroni şi manageri ai mai multor echipe şi jucători de succes.

Ca parte a înţelegerii, Razer va furniza mouşi, tastaturi, căşti şi mouse pad-uri pentru toate echipele KSV eSports, inclusiv Seoul Dynasty, asigurând astfel că unii dintre cei mai buni jucători din lume au la dispoziţie echipamente special concepute pentru turneele profesioniste.

Echipele KSV eSports se pot mândri cu mai multe titluri de campioni mondiali, inclusiv cel de la Campionatul Mondial de League of Legends din 2017 (anterior SSG) şi de la Campionatul de Heroes of the Storm din cadrul Blizzcon 2017 (anterior MVP Black). 

Acestora li se adaugă jucătorii care ocupă primele patru locuri pe serverul Coreea/Japonia din PlayerUnknown’s Battlegrounds. Atât jucătorii care fac pate deja din organizaţie, cât şi cei care se vor alătura în următorii doi ani vor avea acces la perifericele pro-gaming din portofoliul Razer.

 

citeste totul despre: