Primul ecran Razer 4K, cu refresh rate de 120Hz, debutează pe Razer Blade Pro 17

Primul ecran Razer 4K, cu refresh rate de 120Hz, debutează pe Razer Blade Pro 17

Noul Razer Blade Pro 17 combină cele mai performante componente cu cel mai avansat sistem de management al temperaturii, oferind o experienţă superioară de folosire.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul model 4K UHD 120Hz este primul laptop Razer Blade din istorie care combină refresh rate-ul de 120Hz cu rezoluţie 4K UHD. Bazat pe cel mai nou procesor Intel Core i7-9750H, o placă grafică ultra-performantă Nvidia GeForce RTX 2080 şi 1TB spaţiu de stocare de tip SSD, noul Razer Blade Pro 17 4K este perfect pentru gameri, dar şi pentru utilizatorii profesionişti.

Ecranul 4K dispune de funcţionalitate tactilă şi de un cadru foarte subţire. Mai mult, noul ecran este capabil să redea 100% din paleta de culori Adobe RGB, fiind calibrat din fabrică.

Razer Blade Pro 17 combină componente performante cu cel mai avansat sistem de management al temperaturii, oferind o experienţă superioară de folosire ce-l recomandă atât ca staţie de lucru, cât şi ca un sistem de gaming. Printre funcţiile de top în materie de conectivitate se numără cititorul de carduri SD UHS-III, Wi-Fi 6, Bluetooth 5, USB-C şi Thunderbolt 3.

Fiecare model vine echipat cu 16GB de memorie DDR4, o soluţie de stocare ultra-rapidă de tip PCIe SSD şi un spaţiu liber m.2 ce permite creşterea capacităţii de stocare sau realizarea de configuraţii RAID. Sistemul de răcire pe bază de camere cu vapori a facilitat obţinerea dimensiunii reduse, fără să fie sacrificat nivelul de performanţă şi de confort. Aceste lucruri fac din Razer Blade Pro 17 o alegere ideală pentru profesioniştii care caută atât putere, cât şi flexibilitate.

Razer Blade Pro 17 este disponibil acum în Statele Unite şi China, la preţul de 3.999,99 de euro, şi va sosi în Marea Britanie şi Germania la sfârşitul acestui an.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: