Premieră Europeană. Meciurile oficiale de PUBG PEL ESports vor fi jucate pe monitoare curbate, Samsung CRG5

Premieră Europeană. Meciurile oficiale de PUBG PEL ESports vor fi jucate
pe monitoare curbate, Samsung CRG5

FOTO Samsung

Samsung a anunţat că este sponsor oficial al Ligii Europene PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS (PUBG PEL). Ca parte a acestui parteneriat, toate meciurile de PUBG PEL din 2019 vor fi jucate pe cel mai recent monitor curbat de gaming de la Samsung, C27RG5.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistăm la o premieră, meciurile oficiale de PUBG PEL ESports vor fi jucate pentru prima dată pe monitoare curbate. Samsung CRG5, care a fost prezentat pentru prima dată la Electronic Entertainment Expo 2019, combină viteza de refresh de 240Hz cu un ecran curbat şi compatibilitate NVIDIA G-SYNC.

PUBG Europe League este liga europeană profesionistă pentru jocurile Battle Royale, PUBG etc. Cu sediul în Berlin, Germania, liga reprezintă partea europeană a sezonului competiţional din 2019 organizat de PUBG Corporation şi Starladder. Cea de-a treia şi ultima fază a sezonului aruncă în joc 16 dintre cele mai mari echipe Esports din lume.

Echipe de renume mondial, precum FaZe Clan, Natus Vincere, Team Liquid, G2 Esports, Pittsburg Knights, Team SoloMid şi Ninjas in Pyjamas se vor antrena şi vor concura pe monitoarele Samsung C27RG5 pentru şansa de a câştiga o parte din premiul total în valoare de 350.000 de dolari. Meciurile oficiale se joacă de vineri până duminică între orele 18:00 şi 21:00.

Monitorul Samsung CRG5 de 27 inci combină o rată de refresh rapidă prin tehnologia RapidCurve de 240Hz, pentru răspuns instant în timpul jocului, iar curbura de 1500R oferă un unghiuri largi de vizualizare. Pentru a elimina orice fel întârziere în acţiunea jocului, compatibilitatea NVIDIA G-SYNC sincronizează unitatea de procesare grafică (GPU) cu display-ul.

Cu un raport de contrast 3000: 1, cel mai recent monitor curbat de gaming de la Samsung oferă un negru profund şi un alb strălucitor, ce se traduce prin detalii foarte fine atât în părţile strălucitoare, cât şi în cele întunecate ale unei imagini.

Designul fără margini al monitorului CRG5 oferă jucătorilor şi mai mult spaţiu pe ecran, în timp ce meniul OSD de pe display îmbunătăţeşte orice mediu de joc. CRG5 oferă şi o serie de noi moduri de joc. Game Mode este o setare opţională care ajustează automat şi în mod optim nivelurile gamma de negru, contrastul, claritatea şi culoarea pentru toate tipurile de jocuri.

Modul Low input Lag reduce întârzierile între dispozitivele utilizatorului şi display, iar Virtual Aim creşte şi îmbunătăţeşte precizia în timpul jocurilor de tip FPS. În cele din urmă, Modul Eye Saver minimizează lumina albastră emisă de display pentru a menţine confortul ochiilor atunci când utilizatorul se joacă o perioadă lungă de timp.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: