Plăcile grafice GTX din seria 16 de la NVIDIA, integrate în peste 80 de modele de laptopuri de gaming

0
Publicat:
Ultima actualizare:
NVIDIA GTX seria 16

Proucătorii de laptopuri de gaming vor lansa pe piaţă peste 80 de modele care vor integra plăci grafice GeForce. Acestea vor avea un preţ de pornire recomandat de 799$.

Laptopurile GeForce GTX 1660 folosesc ultimele tehnologii pentru a livra performanţe de gaming de până la 4 ori mai mari în comparaţie cu modelul GeForce GTX 960M. Acestea sunt ideale pentru cei care îşi doresc 100 FPS-uri la o rezoluţie de 1080p în titluri populare precum Fortnite, PUBG sau Apex Legends.

Gama de laptopuri de gaming cu plăci grafice GTX din seria 16 are la bază arhitectura Turing de generaţie a 12-a şi beneficiază de toate inovaţiile shader, având astfel o performanţă sporită.

Arhitectura Turing vine cu o eficienţă energetică de până la 1.4x mai mare decât generaţia anterioară, NVIDIA Pascal, iar în funcţie de configuraţia prezentă pe laptopurile cu plăci grafice GTX din seria 16, puteţi găsi:

  • Max-Q design – laptopuri mai subţiri, rapide şi silenţioase;
  • NVIDIA Optimus technology - livrează o autonomie a bateriei de până de 2 ori mai mare, menţinând în acelaşi timp o configuraţie silenţioasă şi un cooling optim;
  • WhisperMode - permite laptopurilor cu GeForce Experience să funcţioneze mult mai silenţios în timpul gamingului prin gestionarea FPS-urilor, în timp ce setările grafice sunt configurate pentru un consum de energie optim;
  • NVIDIA Highlights - filmează şi înregistrează automat cele mai bune momente ale gamerilor. Peste de 40 de jocuri au suport pentru NVIDIA Highlights;
  • NVIDIA Ansel - permite gamerilor să captureze imagini uimitoare din timpul jocurilor. Peste 70 de jocuri au suport pentru Ansel;
  • Cel mai nou procesor Intel Core de generaţie a 9-a.

Laptopurile GeForce GTX sunt şi platforme mobile puternice pentru editori video, fotografi, designeri grafici şi streamerii de jocuri.

Modelele GeForce GTX 1660 Ti şi 1650 sunt disponibile deja la producătorii de top din lume, dintre care Acer, ASUS, Dell / Alienware, Gigabyte, HP, Lenovo şi MSI – şi în următoarele luni la Samsung.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite