Când se lansează următorul PlayStation

Când se lansează următorul PlayStation

Consolele produse de Sony sunt cele mai bine vândute din lume, acestea depăşindu-le atât în vânzări cât şi în încasări pe rivalele de la Microsoft şi Nintendo. Ciclul de viaţă a unui astfel de gadget este, în medie, de şapte ani, până ce acesta devine depăşit de vremuri şi ”cere” o înlocuire cu unul mai nou.

Razer Cynosa Chroma – tastatură de gaming bună şi la birou [TECH REVIEW]

Razer Cynosa Chroma – tastatură de gaming bună şi la birou [TECH REVIEW]

Atunci când ne gândim la jocuri precum Counter-Strike Global Offensive, PUBG, Dota 2, League of Legends, sau orice titlu popular pe plan mondial, ajungem repede la concluzia că pentru a ne juca competitiv, aşa cum trebuie, trebuie să apelăm la un mouse corespunzător, de gaming, pe care să ”spargem” un buget semnificativ. Însă foarte multă lume ignoră importanţa unei tastaturi de acelaşi nivel.

Site-ul pe care faci bani jucându-te

Site-ul pe care faci bani jucându-te

Jocurile pe calculator au crescut în popularuitate foarte mult în ultimii ani, iar fenomenul e-sports capătă din ce în ce mai mare amploare. Sportivii profesionişti au salarii foarte mari, la acelaşi nivel cu alte discipline consacrate. Dacă visul tău este să fii gamer profesionist şi să câştigi bani din asta, o poţi face, chiar dacă nu eşti la un nivel foarte ridicat.

„Calea violenţei şi a urii nu va rezolva problemele umanităţii“, a rostit îndurerat Papa Francisc duminică, la Vatican. „Să foloseşti numele lui Dumnezeu pentru a justifica violenţa este un BLASFEM!“, a mai adăugat înaltul prelat făcând o aluzie directă la folosirea în exces a numelui lui Allah de către teroriştii care încearcă astfel să-şi motiveze cumplitele acte de barbarie.

acum 3 ani · comentarii (40)

Industria de gaming este în continuă expansiune şi oferă perspective interesante startup-urilor. Cum arată însă viitorul în gaming şi care sunt paşii care trebuie parcurşi pentru a transforma un concept într-un joc de succes? Am aflat aceste răspunsuri la ultima ediţie TechHub Meetup de la profesionişti din cadrul Disney Interactive Studios.

acum 4 ani · comentarii (0)

În industria dezvoltării de jocuri, creativitatea este o abilitate foarte importantă, iar femeile sunt recunoscute de multe ori ca fiind creative şi având o abordare mai puţin convenţională. Ca urmare, săptămâna trecută, la TechHub Bucharest, am abordat un subiect sensibil: rolul doamnelor în industria de gaming.

acum 4 ani · comentarii (3)

Creativitatea unei echipe care dezvoltă jocuri este esenţială pentru succesul unei companii în industrie. Păstrarea creativităţii devine însă o provocare o dată cu creşterea numărului de oameni implicaţi în proces. Joia trecută la TechHub Bucharest am discutat mai multe despre cum putem aborda această provocare în cadrul unui meetup organizat în colaborare cu RGDA (Romanian Game Developers Asociation).

acum 5 ani · comentarii (2)
Postari Recente