Nvidia a lansat GeForce Now, un serviciu cu ajutorul căruia poţi juca orice joc cu detaliile grafice la maximum, chiar şi de pe PC-urile mai vechi

Nvidia a lansat GeForce Now, un serviciu cu ajutorul căruia poţi juca orice joc cu detaliile grafice la maximum, chiar şi de pe PC-urile mai vechi

NVIDIA a lansat versiunea beta a serviciului de game-streaming GeForce NOW, care oferă acces, prin intermediul cloud-ului, la supercomputere capabile să ruleze o selecţie generoasă de jocuri din librăriile digitale, precum Uplay, la cele mai înalte setări. Astfel, jucătorii se vor putea bucura de titlurile preferate la o rezoluţie 1080p, cu până la 120 de cadre pe secundă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu ajutorul acestui serviciu, NVIDIA oferă acces la puterea de calcul din propriile centre de date, ceea ce înseamnă că gamerii au nevoie numai de o conexiune puternică şi stabilă la internet pentru a juca titlurile favorite din propria librărie, totul la cele mai înalte setări, chiar şi pe PC-uri sau laptopuri mai vechi. În acest moment, GeForce NOW poate fi testat gratuit.

GeForce NOW va accesa librăriile de jocuri ale utilizatorilor de pe cele mai importante platforme digitale, printre care se numără de astăzi şi Uplay PC al companiei Ubisoft. Titlurile disponibile în acest moment sunt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Assassin’s Creed: Black FlagTom Clancy’s The DivisionFor Honor şi Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

GeForce NOW le oferă gamerilor libertatea de a se bucura de gaming-ul cu performanţe ridicate în orice loc. Conectează un număr mare de computere cu Windows şi macOS la supercomputere din cloud, făcând streaming grafic la 1080p şi până la 120 cadre per secundă.

Fiindcă operaţiunile dificile au loc în centrele de date NVIDIA, utilizatorii se pot bucura de cele mai spectaculoase jocuri ale anului la setări maxime şi frame rate-uri ridicate, chiar şi pe PC-uri mai vechi.

Este suficient ca utilizatorii să se conecteze la librăriile lor de jocuri din magazinele digitale cunoscute, precum Uplay sau Steam, şi să pornească jocurile. De asemenea, jocurile free-to-play pot fi instalate.

GeForce NOW oferă o experienţă de gaming mai rapidă ca oricând, întrucât task-urile de mentenanţă a sistemului sunt gestionate de o altă entitate. Patch-urile şi update-urile de drivere se instalează automat, iar salvările în cloud sunt pornite pentru gaming-ul cross-platform.

GeForce NOW dispune de update-uri constante, inclusiv de îmbunătăţiri ale service-ului, jocuri noi şi centre de date suplimentare. Cel de-al zecelea centru de date GeForce NOW tocmai a fost deschis în Amsterdam, oferind o experienţă de gaming fluidă utilizatorilor din America de Nord şi Europa.

Disponibilitate

Serviciul este disponibil în versiunea public beta pe majoritatea sistemelor desktop şi laptop Mac şi cu Windows din Europa şi America de Nord. Aplicaţia GeForce NOW este disponibilă şi în limbile franceză şi germană, cu suport pentru limbă pentru majoritatea jocurilor populare, precum PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, Arma 3, Garry’s Mod, Fortnite şi nu numai.

citeste totul despre: