Noi adiţii în seria Predator de la Acer: Triton 300, Triton 500 cu ecran de 300Hz şi Thronos Air

Noi adiţii în seria Predator de la Acer: Triton 300, Triton 500 cu ecran de 300Hz şi Thronos Air

FOTO via Acer

Pe lângă noul laptop, seria Predator se îmbogăţeşte cu o nouă versiune de Triton 500, disponibilă cu un ecran de 300Hz şi scaunul de gaming Predator Thronos Air.

Ştiri pe aceeaşi temă

Predator Triton 300

 

Predator Triton 300 este cel mai nou produs din gama de notebook-uri de gaming uşoare şi subţiri, echipat cu Windows 10. Cu o greutate de doar 2,3 kg, şasiul său din aluminiu prezintă acelaşi design negru mat cu elemente iluminate de culoare albastră şi accente întâlnite pe alte notebook-uri Predator.

Un procesor Intel Core până la i7 din a 9-a generaţie este combinat cu o placă video NVIDIA GeForce GTX 1650 şi 16GB de memorie DDR4 2666Hz (upgradabilă la 32 GB). Pentru a oferi un spaţiu masiv de stocare a jocurilor, acesta suportă până la două SSD-uri PCIe NVMe de 1TB în RAID 0 şi până la un hard disk cu capacitate de 2TB.

Ecranul luminos IPS Full HD de 15,6 inci cu rame înguste include o rată de refresh de 144Hz şi timp de răspuns overdrive de 3ms, oferă grafică şi culori realiste care evidenţiază fiecare detaliu şi aduc jocurile la viaţă.

Tastatura are iluminare RGB pe zone şi taste dedicate Turbo şi Predator Sense. În plus, tastele WASD, săgeata şi tastele dedicate au o formă concavă şi sunt transparente, pentru uşurinţă la utilizare.

Noul Predator Triton 300 are un design termic superior, întâlnit pe toate notebook-urile Predator, inclusiv ventilatoare duble cu tehnologie AeroBlade 3D din a 4-a generaţie patentată de Acer, tehnologie CoolBoost şi zone de intrare şi evacuare a aerului amplasate strategic.

Predator Triton 500 şi noul scaun Predator Thronos Air

 

Acum cu un afişaj de 15,6 inchi Full HD cu 300Hz, Predator Triton 500 este un notebook de gaming puternic, cu o grosime de doar 17,9 mm şi o greutate de 2,1 kg. Are un şasiu rezistent, integral din metal şi rame înguste de doar 6,3 mm, pentru un raport de 81% body-to-screen. Performanţa este oferită de un procesor Intel Core până la i7 din generaţia a 9-a.

Structura din oţel a lui Predator Thronos Air include un scaun, un birou modular şi un braţ pentru monitor. Acesta îmbracă jucătorul într-un cockpit confortabil, ideal pentru imersie totală şi completă în timpul jocurilor. Iluminarea de culoare albastră emite o strălucire delicată şi rece, perfectă pentru jocuri.

Scaunul poate fi reglat în diferite unghiuri (130 de grade în interiorul cabinei şi 180 de grade în afara cabinei) pentru confort maxim. Include chiar şi o funcţie de masaj, astfel încât jucătorii se pot relaxa după sesiuni intense de joc.

Biroul include o tastatură reglabilă şi suport pentru mouse, asigurând utilizarea confortabilă indiferent de unghiul de şedere. Un suport pentru picioare menţine picioarele ridicate.

Pentru a păstra zona îngrijită şi bine organizată, în spatele scaunului se află o platformă pentru un PC puternic de gaming, iar un sistem de gestionare a cablurilor stochează şi ascunde firele ce pot deranja.

În plus, Acer oferă numeroase opţiuni de personalizare şi upgrade-uri, precum un stabilizator de scaun pentru a împiedica mişcarea în timpul sesiunilor de joc, suport pentru pahar, suport pentru căşti, hub USB şi o cameră foto.

Acer Predator Triton 300 va fi disponibil în Europa începând cu luna octombrie, la preţuri de la 1299 euro, în timp ce scaunul de gaming Acer Predator Thronos Air va fi disponibil din luna octombrie, la preţuri de la 8975 euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: