Microsoft a lansat Age of Empires Definitive Edition. Jocul nu se găseşte pe Steam

Microsoft a lansat Age of Empires Definitive Edition. Jocul nu se găseşte pe Steam

Age of Empires a fost unul dintre cele mai populare jocuri de strategie ale anilor 2000, Microsoft reuşind să pună bazele unui gen carea avea să devina unul extrem de popular. E greu să găseşti pe cineva care să nu se fi jucat AoE în tinereţe, sau care să nu ştie despre ce gen de joc e vorba.

Ştiri pe aceeaşi temă

Microsoft a lansat, după mai multe amânări Age of Empires Definitive Edition, ediţia remasterizată la standardele lui 2018 a celebrului joc de strategie, însă controversele nu au întârziat să apară. Jocul nu este şi nici nu va fi disponibil pe Steam prea curând, deoarece compania din Seattle a preferat să ofere acest titlu exclusiv prin propriul magazin integrat în Windows, şi anume Windows Store.

Conform declaraţiilor directrorului creativ care a lucrat la Age of Empires Definitive Edition, Adam Isgreen, acesta a încercat să se ezchiveze când a fost întrebat despre absenţa jocului pe Steam, şi s-a rezumat la a spune că echia din spatele acestuia nu consideră că există în acest moment destulă funcţionalitate pentru ca titlul să fie introdus şi în alte magazine.

Cu toate acestea, Age of Empires Definitive Edition poate apărea în viitor şi în alte magazine decât Windows Store. Totul depinde de rapiditatea cu care Microsoft se va hotărî asupra definitivării unuia dintre cele mai celebre titluri din lume.

 

citeste totul despre: