FOTO VIDEO „Lords of Football”, jocul care simulează viaţa de noapte a fotbaliştilor

FOTO VIDEO „Lords of Football”, jocul care simulează viaţa de noapte a
fotbaliştilor

Jocul va simula reacţiile nervoase ale jucătorilor

Toate simulatoarele de fotbal s-au întrecut în a reda mai realist experienţa pe terenul de fotbal, dar niciunul nu a încercat să treacă de această barieră „profesionistă”. Lords of Football vrea să treacă la un nou nivel, lăsând utilizatorii să controleze jucătorii şi în afara terenului de joc.

Astfel, utilizatorii vor fi adevăraţi antrenori care urmăresc spectacolul de după terminarea meciurilor. Aceşti adevăraţi Florin Halagian vor fi răspunzători de a echilibra balanţa dintre antrenament, rigurozitate şi distracţie.

Companie producătoare, Geniaware, doreşte să ofere o altfel de experienţă pentru utilizatori. „Am împins limitele jucătorilor profesionişti la maximum şi suntem mândri de acest lucru”, au declarat reprezentanţii companiei.

„Dacă nu reuşeşti să ţii cont de drumurile de noapte ale jucătorului tău, aceştia nu vor performa bine pe terenul de joc. Este treaba ta să manageriezi echipa, dar şi ego-urile jucătorilor. Nu există nimic  mai asemănător faţă de realismul fotbalului decât jocul nostru”, au mai declarat cei de la Geniawire.

Pentru a simula trăirile de pe terenul de joc şi din afara lui, compania producătoare a apelat la sfaturile fostului fotbalist italian Gianluca Vialli, care a antrenat mai multe echipe şi a jucat în campionatul Angliei.

Nu se ştie încă o dată de lansare, dar Geniawire le-a spus celor de la pocket-lint.com că jocul va fi scos pe piaţă „în curând”.

În galeria foto găsiţi mai  multe imagini din joc, iar trailerul de mai jos oferă o impresie asupra viitorului joc.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: