Link Twin, un joc creat în România care te-ar putea face să renunţi la Candy Crush

Link Twin, un joc creat în România care te-ar putea face să renunţi la Candy Crush

Link Twin va fi disponibil pe Android, iOS şi Windows.

Amber Studio şi-a anunţat la Romanian Design Week propriul joc: Link Twin, primul proiect dezvoltat în întregime prin resurse proprii.

Amber Studio este cel mai mare studio indie de jocuri video din România şi până acum s-a remarcat prin colaborări cu Disney Interactive şi Fox Digital Entertainment. De anul acesta s-ar putea să fie cunoscut şi prin titlul Link Twin. Acesta a fost prezentat, în premieră, la Romanian Design Week şi ideea pentru acesta a apărut la un game jam intern organizat de Amber Studio în iarna lui 2015.

Jocul este rezultatul a şase luni de muncă a unei echipe de opt oameni, formată din doi programatori, un producător, trei designeri, un game artist şi un game animator. Aşa cum îi spune şi numele, în Link Twin jucătorul are ca scop poziţionarea a două personaje, concomitent într-un nivel, astfel încât ficare dintre ele să corespundă uneia dintre ieşirile din nivelul respectiv. Pe măsură ce utilizatorul înaintează în joc, va descoperi noi tehnici de a folosi obiectele din joc pentru a finaliza fiecare nivel, acestea devenind mai complexe cu fiecare capitol.

Jocul va fi disponibil începând cu 26 septembrie 2016 pentru utilizatorii platformelor Android, iOS şi Microsoft. Totuşi, Link Twin va putea fi jucat şi la standul Amber din cadrul ESL Arena de la East European Comic Con, eveniment care se desfăşoară între 27 şi 29 mai. Printre cele mai mari proiecte la care studioul a lucrat până în prezent se află jocurile Cinderella Free Fall, Little Leader, Star Wars Rebels, Yahtzee with Buddies şi The Martian.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: