Jucătorii de Microsoft Flight Simulator zboară în mijlocul uraganului Laura. Cum se vede furtuna VIDEO

Jucătorii de Microsoft Flight Simulator zboară în mijlocul uraganului Laura. Cum se vede furtuna VIDEO

Foto: Twitter

”Vânătorii de furtuni” s-au mutat pentru o scurtă perioadă în mediul digital, datorită noului joc al celor de la Microsoft.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna aceasta s-a dovedit a fi una plină pentru jucătorii de Microsoft Flight Simulator, care s-au transformat în vânători de furtuni virtuali, căutând uraganul Laura în timp ce se paropia de coasta Statelor Unite. În timp ce Texas şi Louisiana se pregătesc de ceea ce este descris ca fiind ”un val de furtună căruia nu îi poţi supravieţui”, în cel mai nou joc al celor de la Microsoft, jucătorii au parte de un spectacol în egală măsură terifiant şi fascinant.

Jucătorii s-au adunat deasupra Golfului Mexic pentru a zbura direct în uraganul Laura, dorind să exploreze ochiul furtunii sale şi să îi remarce forţa. Mulţi au urmărit uraganul până în momentul în care a ajuns pe coasta SUA, iar cineva a filmat întreaga experienţă, postând-o ulterior pe YouTube.

Flight Simulator foloseşte date de vreme în timp real pentru a crea întocmai condiţiile din întreaga lume. Pentru aceasta, Microsoft a realizat un parteneriat cu compania elveţiană Meteoblue, care împarte întreaga lume în 250 de milioane de zone, fiecare măsurând viteza vântului, temperatura, presiunea şi alte date.

Iniţial, vremea trebuia să fie replicată întocmai numai în apropierea aeroporturilor, însă se pare că jocul reuşeşte să transpună evenimentele meteorologice din viaţa reală cu o acurateţe mult mai mare decât ne aşteptam, arată The Verge.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările