Jocul „Star Wars: The Old Republic” va deveni gratuit din toamnă

Jocul „Star Wars: The Old Republic” va deveni gratuit din toamnă

Jucătorii vor putea juca gratuit The Old Republic.

Cel mai nou pariul al celor de la Electronic Arts şi BioWare va fi disponibil gratuit din toamnă. Jucătorii vor avea acces la opt caractere şi vor putea juca gratuit până la nivelul 50. Jocul va avea însă şi câteva restricţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentantul BioWare, Matthew Bromberg, a declarat că jucătorii vor flexibilitate şi libertatea de a alege, iar plata jocului reprezintă o barieră pentru mulţi. Producătorul executiv Jeff Hickman a spus că au ţinut cont de răspunsurile primite de la fani şi au adus modificări în funcţie de cerinţele acestora, notează „Digital Trends”. „Considerăm că suntem în situaţia de a permite accesul mai multor jucători, nu doar să adăugăm elemente noi în continuare”, a mai afirmat acesta.

Se pare însă că decizia a fost luată mai mult de nevoie, decât de bunăvoie, după cum arată şi scăderea numărului de jucători. În februarie, erau 1,7 milioane de oameni care jucau Old Republic, iar majoritatea nu erau abonaţi lunar. În mai, numărul scăzuse la 1,3 milioane de jucători. Toate acestea la doar cinci luni după lansarea jocului în decembrie 2011.

Jocul a devenit prima dată gratuit în iulie, însă doar până la nivelul 15. Atunci, designerul principal al jocului, Emmanuel Lusinchi, a spus că piaţa jocurilor online de tipul Old Republic este dinamică şi aceasta trebuie să fie şi abordarea lor. Însă Lusinchi n-a spus dacă jocul va deveni complet gratuit în viitor.

Până la lansarea gratuită din toamnă, costul abonării va scădea la 15 dolari. Iar odată cu gratuitatea până la nivelul 50, va fi introdusă o nouă valută denumită „Cartel Coins”. Jucătorii vor putea schimba bani reali în bani virtuali pentru a avea acces la mai multe funcţii ale jocului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările