Guild Wars 2 se vinde ca pâinea caldă. Unde poate fi găsită comunitatea gamerilor din România

Guild Wars 2 se vinde ca pâinea caldă. Unde poate fi găsită comunitatea gamerilor din România

Guild Wars 2 este foarte popular la doar două săptămâni după lansare

Jocul de tip MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) Guild Wars a reuşit să ajungă la 2 milioane de exemplare vândute în scurt timp de la lansarea sa.

Guild Wars 2 a fost în dezvoltare mulţi ani, dar acum că a ajuns pe piaţă se dezvoltă foarte rapid. NCSoft a anunţat că jocul a ajuns ieri la cifra de 2 milioane de unităţi vândute din momentul lansării sale internaţionale, pe 28 august. 

Cifrele sunt impresionante, mai ales dacă ne gândim că înainte de a fi lansat oficial, jocul fusese deja rezervat de către 1 milion de gameri din întreaga lume. 
 
Guild Wars 2 îşi bazează acţiunea în lumea mitică din Tyria. Aici jucătorii vor putea alege dintre mai multe tipuri de personaje şi vor explora mediul înconjurător în timpul misiunilor. 
 
În România există deja comunitatea jucătorilor de Guild Wars 2 unde se discută strategii şi se prezintă opţiunile jocului, personajele, mecanicile jocurilor şi modalităţi de luptă unu la unu. 
 
 
Iată un review oficial de la GameSpot

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: