„GTA: Vice City“ va fi lansat pe Android şi iOS la 10 ani de la prima versiune

„GTA: Vice City“ va fi lansat pe Android şi iOS la 10 ani de la prima versiune

„Vice City“ a fost lansat în 2002 pentru PlayStation 2.

Jocul „Grand Theft Auto: Vice City“ va fi lansat pe Android şi iOS. „Vice City“ împlineşte anul acesta 10 ani de când este pe piaţă, iar producătorul Rockstar Games vrea să-l aducă şi pe cele mai noi platforme pentru jocuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform celor de la Rockstar, „GTA: Vice City“ va avea o rezoluţie foarte bună şi va oferi jucătorilor aceeaşi experienţă ca cea de pe console sau PC-uri. Acesta va fi disponibil din toamnă, dar fără a fi precizată o dată exactă, notează „Polygon“. Anul trecut, Rockstar Games a celebrat în acelaşi mod a 10-a aniversare a „Grand Theft Auto 3“, alt titlu celebru.

Sam House, cofondator Rockstar Games, a spus că lansarea „Vice City“ a fost un moment important pentru franciză. Tocmai de aceea, anul acesta este relansat pentru telefoanele şi tabletele cu iOS sau Android. De asemenea, vor mai fi disponibile fotografii şi videoclipuri speciale, împreună cu un trailer nou.

Jocul „Grand Auto Theft: Vice City“ a fost lansat pe 29 octombrie 2002 pentru consolele PlayStation 2. Acesta a ajuns apoi pe PC-uri, Xbox şi Mac şi, pentru PS2, a devenit unul dintre cele mai bine vândute jocuri. Acţiunea are loc în Miami şi este centrată pe viaţa protagonistului Tommy Vercetti, un mic mafiot din oraş. Obiectivul principal este să finalizezi sarcinile pe care le primeşti de la lideri, dar poţi să le ignori şi să te plimbi prin oraş, să omori oameni sau să furi maşini. După un timp poliţia va începe să te urmărească şi, dacă mori, reiei jocul fără niciunul dintre bonusurile câştigate până atunci şi fără arme, dacă ai avut vreuna. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: