Google Stadia - Lista jocurilor disponibile pe noul serviciu de streaming

Google Stadia - Lista jocurilor disponibile pe noul serviciu de streaming

FOTO via The Verge

Mai sunt doar câteva luni până când noul serviciu de streaming de jocuri video al celor de la Google, denumit Stadia, va fi lansat oficial, iar gigantul american a oferit noi detalii cu privire la acesta în cadrul unui eveniment Stadia Connect.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o zi înainte de Gamescom, Google a organizat cel de-al doilea eveniment Stadia Connect, care oferă update-uri cu privire la progresul şi noutăţile legate de noua sa platformă de streaming de jocuri video.

Google Stadia se va lansa peste doar câteva luni, în noiembrie 2019.

Serviciul ar trebui să ofere abonaţilor săi posibilitatea de a juca jocuri online la o calitate video (de până la) 4K, în browser, fără a descărca titlurile şi actualizările lor în prealabil. Singurele lucruri necesare vor fi controller-ul de 69 de dolari şi un cost lunar de 10 dolari, pentru acces la acest serviciu.

Iată lista completă a jocurilor care vor fi disponibile pe Google Stadia:

FOTO via Twitter

Evident, nu toate vor fi disponibile din momentul lansării serviciului, jocuri precum mult-aşteptatul Cyberpunk 2077 având o dată de lansare prevăzută pentru aprilie 2020. Oferta Stadia pare să fie destul de variată, iar Google promite că va anunţa şi mai multe jocuri disponibile în perioada următoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: