Gadgeturile copilăriei tale vin la Comic Con 2016

Gadgeturile copilăriei tale vin la Comic Con 2016

La Comic Con 2016 vei putea vizita Zona Retro pregătită de ESL Arena, unde vei putea vedea gadgeturile care au marcat gamingul ultimelor decenii.

Ştiri pe aceeaşi temă

ESL Arena anunţă organizarea Zonei Retro în cadrul Comic Con 2016, în perioada 27-29 mai, la Romexpo, Bucureşti. Aceasta este o zonă deschisă în care sunt combinate conceptul de expoziţie de dispozitive de gaming şi cel de stand interactiv în care vizitatorii vor putea să testeze gadgeturile expuse.

Zona Retro are şi menirea de a reproduce începuturile gamingului din România, atât cu ajutorul celor care au trăit acele vremuri, dar şi al gamerilor care au în colecţia personală multe dintre aceste gadgeturi.

Astfel, cei care mai au încă pe acasă un Gameboy, Tetris, Sega, Nintendo, Commodore 64, Amiga, Pong sau chiar calculatoare vechi ca HC produse în România, le pot oferi spre prezentare în Zona Retro. Cu cât sunt într-o stare mai bună, cu atât dispozitivele vor avea şanse mai mari să fie selecţionate spre a fi expuse la Comic Con.

Proprietarii dispozitivelor selectate pentru a fi expuse vor avea intrarea gratuită la Comic Con 2016, pe toată durata acestui eveniment. Până pe 6 mai, cei care doresc să împrumute unul sau mai multe dispozitive vechi de gaming, o vor putea face prin mail la eslarena.ro@eslgaming.com. Pot fi publicate poze cu dispozitivele şi pe pagina de Facebook a ESL România.

Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările