Frăţia din „Brothers In Arms” se încheie odată cu următorul titlu

Frăţia din „Brothers In Arms” se încheie odată cu următorul titlu

Titlul „Furious 4" a fost „doborât" de Gearbox de pe lista lansărilor. FOTO Gamersyde

Franciza „Brothers In Arms” nu va mai exista, deşi la evenimentul E3 din 2011 a fost anunţată continuarea „Furious 4”. Potrivit preşedintelui Gearbox Software, Randy Pitchford, jocul nu mai respectă tiparul vechilor titluri, de aceea se va lansa ca un joc nou, independent de serie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jocul „Brothers In Arms: Furious 4” a fost anunţat prima dată la Electronic Entertainment Expo (E3) din 2011 şi trebuia să fie pe piaţă din 2012. Însă la începutul acestui an, preşedintele Gearbox a revenit şi a spus că acesta va veni abia în 2013, pentru că s-au schimbat câteva elemente în acţiunea jocului, notează „Gamespot”.

Potrivit lui Pitchford, jocul va fi ceva nou, o continuare a BIA reimaginată şi cu elemente noi, iar mai multe detalii vor fi date pe 15 septembrie la evenimentul Gearbox din Dallas, Texas. „Modificările aduse scenariului au făcut ca jocul să devieze de la povestea clasică a jocurile «Brothers In Arms», astfel că nu va mai fi o continuare a seriei”, a declarat Pitchford la evenimentul PAX Prime.

Iniţial, versiunea „Furious 4” avea o acţiune fixată în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, iar un grup de patru soldaţi aveau misiunea de a-l urmări pe Hitler şi de a-l asasina. Scenariul jocului a fost inspirat din filmul „Inglourious Basterds” al lui Quentin Tarantino. În acel film, o echipă de soldaţi americani îl urmăresc pe Hitler, prin informaţiile obţinute de la oamenii săi de încredere, şi ajung să-l asasineze într-un cinematograf.

Ultimul titlul „Brothers In Arms” a fost lansat în septembrie 2008 şi se numea „Hell’s Highway”. Acţiunea era fixată tot în Al Doilea Război Mondial şi se concentra în jurul soldaţilor diviziei 101 Aeropurtate, Regimentul Infanterie Paraşutişti 502.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: