FIFA 20 - Liga 1, inclusă pentru prima oară în cel mai cunoscut joc de fotbal din lume

FIFA 20 - Liga 1, inclusă pentru prima oară în cel mai cunoscut joc de fotbal din lume

Cel mai nou joc din seria FIFA va include pentru prima oară formaţiile şi jucătorii din Liga 1, care vor putea fi folosiţi în toate modurile jocului.

Ştiri pe aceeaşi temă

EA Sports şi Liga Profesionistă de Fotbal din România au semnat un parteneriat prin care Liga I din România va fi inclusă în FIFA 20, una dintre cele mai populare francize de jocuri video sport din lume.

Creată de studiourile EA Bucureşti şi Vancouver, FIFA 20 va fi lansat pe 27 septembrie 2019 şi va include toate cele 14 cluburi de fotbal româneşti care joacă în Liga I în sezonul 2019-2020, împreună cu 3 noi fotbalişti români recreaţi autentic în joc – George Ţucudean, George Puşcaş şi Alexandru Mitriţă.

Echipa EA România a lucrat foarte mult pentru acest lucru, împreună cu colegii noştri de la EA Vancouver, aşa că sperăm că toţi jucătorii noştri români vor fi mulţumiţi de această nouă eră a FIFA. Cu ajutorul Ligii Profesioniste de Fotbal din România am reuşit să includem anul acesta toate echipamentele de joc, blazoanele, mingile de meci şi jucătorii din Liga I din România”, a spus Andrei Lăzărescu, EA Sports FIFA 20 Senior Producer, Electronic Arts România.

În plus faţă de includerea Ligii I, FIFA 20 va readuce fotbalul înapoi în stradă într-un mod autentic şi creativ cu VOLTA FOOTBALL. Jucătorii vor avea posibilitatea să-şi exprime stilul personal cu ajutorul sistemului de joc complet nou, inspirat de realitatea şi autenticitatea meciurilor de fotbal in format restrâns, jucate pe străzi, în săli de sport şi pe terenuri de futsal din întreaga lume.

VOLTA vine cu noi funcţionalităţi care îi vor transpune pe jucători în ritmul străzii, cum ar fi driblingurile şi loviturile din voleu, noile animaţii şi mişcările dinamice ale mingii, pe care jucătorii le pot testa în locaţii noi şi unice din întreaga lume, într-o varietate de tipuri de meci: 3v3 Rush (fără portar), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 şi Professional Futsal.

Jucătorii vor putea încerca o nouă experienţă de narativă în VOLTA STORY şi o nouă experienţă individuală conectată în VOLTA WORLD, prin meciurile Single Player împotriva echipelor generate de comunitate într-o varietate de formate şi locaţii. Mai mult, jucătorii vor putea promova sau retrograda în modul de joc VOLTA LEAGUE online, noul format „jucător versus jucător” permiţându-le să înfrunte echipele controlate de alţi jucători online.

FIFA 20 ridică ştacheta şi la nivel de gameplay şi aduce un nou nivel de autenticitate pe terenul virtual printr-o abordare numită Football Intelligence, ce se bazează pe trei noi funcţionalităţi: Authentic Game Flow, Decisive Moments şi Ball Physics.

Jucătorii vor putea şi să modeleze viitorul clubului lor cu prin noile inovaţii din cel mai autentic mod de carieră de până acum. FIFA 20 oferă posibilitatea de a personaliza managerul mai mult ca niciodată, cât şi de a avea manageri de sex feminin, o premieră în istoria francizei. Jucătorii vor avea astfel impact direct asupra moralului şi performanţei echipei lor prin conferinţe de presă interactive, schimbări ale echipei de start, discuţii unu la unu cu jucătorii din club şi multe altele.

Şi modul Ultimate Team vine cu o serie de noi funcţionalităţi, inclusiv noi experienţe sociale, cum ar fi un sistem de obiective redefinite, care oferă jucătorilor noi provocări, împreună cu noi modalităţi de a progresa şi a personaliza echipa pe măsură ce avansează în joc. Pe lângă readucerea lui Gheorghe Hagi, în modul Ultimate Team au fost adăugate 15 noi staruri, printre care Didier Drogba, Zinedine Zidane şi Andrea Pirlo.

FIFA 20 este dezvoltat de EA Vancouver şi EA România şi va fi disponibil la nivel mondial pe 27 septembrie 2019 pentru sistemele PlayStation 4, Xbox One şi PC. Starurile care se vor afla pe coperta FIFA 20 sunt Eden Hazard – ediţia FIFA 20 Standard, Virgil van Dijk – ediţia FIFA 20 Champions şi Zinedine Zidane – ediţia FIFA 20 Ultimate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: