FIFA 18 a fost lansat oficial în România. Ce noutăţi aduce

FIFA 18 a fost lansat oficial în România. Ce noutăţi aduce

Electronic Arts Romania a lansat astăzi oficial noul titlu al seriei de jocuri video FIFA. Lansarea a avut loc pe Arena Naţională în prezenţa creatorilor jocului, reprezentanţilor Federaţiei Române de Fotbal şi a presei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu noua tehnologie Frostbite şi Real Player Motion Technology, un sistem de animaţie complet nou care permite o viteză de reacţie mai mare şi recrearea personalităţii jucătorilor, FIFA 18 şterge graniţa dintre lumea virtuală şi cea reală, aducând la viaţă jucători, echipe şi suporteri ai celui mai popular joc din lume.

De exemplu, personajul Cristiano Ronaldo, care este şi imaginea acestei ediţii FIFA, are în joc mişcările care l-au consacrat pe terenul de fotbal.

În plus, funcţia Player Control combinată cu noua tehnologie Team Styles and Positioning oferă posibilitatea recreării unor momente realiste, care redau o experienţă de joc autentică atât pe teren, cât şi în tribune, în funcţie de specificul meciului şi al stadionului pe care se dispută meciurile de fotbal.

FIFA 18 aduce, de asemenea, şi continuarea poveştii lui Alex Hunter, începută în FIFA 17. The Journey: Hunter Returns îl va duce pe Alex într-o călătorie pe tot globul, alături de jucători legendari, inclusiv Cristiano Ronaldo şi alte staruri ale fotbalului mondial.

FIFA Ultimate Team

În FIFA Ultimate Team poţi vedea legendele fotbalului precum Ronaldo Nazário, Maradona, Ronaldo sau Thierry Henry şi chiar fostul căpitan al Naţionalei României, Gheorghe Hagi, fiecare dintre ei fiind ilustraţi în 3 variante, reprezentând momente diferite ale carierei lor.

La sugestia fanilor, de asemenea, FIFA 18 aduce un feature nou, denumit Interactive Transfers in Career Mode, un sistem nou de transferuri, în care jucătorii sau agenţii lor pot negocia contractele şi detaliile tranziţiei de la un club de fotbal la altul, prin scene interactive.

Echipa Naţională a României

Poate cea mai importantă veste pentru fanii din România ai jocului este faptul că Echipa Naţională a României a fost inclusă oficial în EA Sports FIFA 18, în urma unui parteneriat încheiat cu Federaţia Română de Fotbal, studioul licenţiind echipamentele şi însemnele oficiale ale naţionalei.

Pe lângă echipa tricolorilor, jocul include şi toate elementele pe care naţionala le aduce cu ea: tribune cu suporteri îmbrăcaţi în tricourile echipei şi bannere specifice României.

FIFA 18 este dezvoltat de Electronic Arts Romania (studiourile din Bucureşti ale EA) împreună cu EA Vancouver, din Canada. O echipă multidisciplinară de români se află în spatele dezvoltării celei mai populare serii de jocuri video din toate timpurile.

EA SPORTS FIFA 18 este disponibil pe PS4, X1, PC, SWITCH, PS3, X360.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările