Federaţia Română de Fotbal alcătuieşte Echipa Naţională de FIFA. Cum te înscrii la preselecţie

Federaţia Română de Fotbal alcătuieşte Echipa Naţională de FIFA. Cum te înscrii la preselecţie

FOTO via EA Sports

În cadrul Bucharest Gaming Week 2018, Federaţia Română de Fotbal organizează, în perioada 8-9 decembrie, un turneu eSports de FIFA, în cadrul căruia se vor înfrunta cei mai buni jucători din ţară.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mai mult de atât, cei mai buni patru jucători de la Bucharest Gaming Week vor fi selecţionaţi în Echipa Naţională de FIFA a României, recunoscută de Federaţia Română de Fotbal.

Pasionaţii de jocuri video se pot înscrie la etapa online a Turneul Naţional de FIFA, care va oferi cei 16 participanţi la evenimentul organizat în perioada 8-9 decembrie, la Romexpo, iar înscrierile se pot face aici. Numeroase premii le vor fi oferite celor prezenţi la eveniment şi se vor organiza mai multe partide demonstrative de fotbal virtual.

Tot la Bucharest Gaming Week, ESL (Electronic Sports League) aduce primul Counter-Strike: Global Offensive Invitational, care pune la bătaie premii în valoare totală de 50.000 Euro, şi competiţia SEC (Southeast Europe Championship) de Counter Strike: Global Offensive.

Ambele competiţii vor avea loc în cadrul evenimentului central de la Romexpo, desfăşurat în pavilionul B2, în weekendul 8-9 decembrie, între orele 10:00-20:00. În finala Bucharest Gaming Week Invitational by ESL de la Bucureşti vor ajunge patru echipe: două echipe profesioniste care vor participa pe bază de invitaţie, a treia va fi câştigătoarea ESL Southeast Europe Championship, iar cea de-a patra va fi echipa învingătoare din Play-off-ul Online.

Prima etapă a Play-off-ului online a avut loc pe data de 10 noiembrie, echipele calificate fiind MAD Lions, Movistar Riders şi Red Reserve, iar următoarea etapă online va avea loc pe data de 17 noiembrie. De asemenea, Turneul SEC (Southeast Europe Championship) va avea şi două competiţii de League of Legends şi Hearthstone, care se vor desfăşura online.

Un alt turneu important care va avea loc în cadrul evenimentului Bucharest Gaming Week de la Romexpo este PUBG România PRO League Sezonul 2, în cadrul căruia 16 echipe româneşti vor concura în cadrul celei mai mari competiţii de PlayerUnknown's BattleGrounds din România.

Din peste 80 de echipe care au concurat online, râmân cele mai bune 16, care se vor duela pentru marele premiu. Cei care doresc să se dueleze pe cea mai mare scenă de PUBG eSports la nivel naţional se pot înscrie la turneul online de calificări, care va avea loc în perioada 23-25 noiembrie. Înscrierile încep pe data de 19 noiembrie şi se pot realiza pe pagina PUBG România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările