EA şi Respawn Entertainment anunţă lansarea Apex Legends: Legacy

EA şi Respawn Entertainment anunţă lansarea Apex Legends: Legacy

Captură din Apex Legends: Legacy

Apex Legends, jocul de tip battle royale al EA şi Respawn Entertainment, a revenit cu cea mai importantă actualizare de până acum, Legacy, în care jucătorii pot experimenta un mod de joc complet nou, 3v3 permanent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noua legendă Valkyrie se alătură Apex Games, al cărei jetpack şi muniţie balistică îi va ajuta pe jucători să domine lupta în aer. Noul arc de înaltă precizie, Bocek, îi va separa pe prădători de cei prădaţi. Jucătorii pot explora, de asemenea, o hartă Olympus actualizată în care natura este contaminată. Cu Legacy Battle Pass, jucătorii pot încerca cele mai recente accesorii cosmetice de nivel legendar - toate acestea pot fi văzute în trailerul oficial.

În plus, Respawn a lansat fişierul patch-notes cuprinzând o detaliere completă a noutăţilor din Apex Legends: Legacy, pe care le puteţi găsi pe blogul oficial şi prezentate în continuare:

 

  • Arene - Un mod de joc 3v3 permanent în care scopul este de a câştiga trei runde fără a ceda mai mult de o rundă adversarului sau de a continua până când o echipă are un avans de două runde. Câştigi sau pierzi, fiecare rundă începe cu echipamentul de bază şi câteva materiale care pot fi folosite pentru a pocura arme şi actualizări. Meciurile se desfăşoară pe cinci hărţi, unele în locaţii familiare, iar altele în locaţii noi. În Arenă, jucătorii vor lupta în locaţiile din Kings Canyon, World’s Edge şi Olympus, precum şi în locaţii din alte două hărţi personalizate, Party Crasher şi Phase Runner, la acestea urmând să fie adăugate mai multe, în viitor.

 

  • Noua legendă: Valkyrie – Poţi trage cu o mulţime de rachete pentru a distruge şi dezorienta inamicul sau poţi folosi abilităţile lui Valkyrie, în cazul în care lupta se intensifică, pentru a face o evadare rapidă spre cer – care are alături întreaga sa echipă. Valkyrie intră în joc cu lucruri de dovedit şi este pregătită să pună la pământ inamicii.

 

  • O nouă armă: Bocek - O nouă armă puternică şi mortală capabilă să provoace daune uriaşe la distanţă medie este introdusă în joc. Arcul Bocek nu este o relicvă străveche; jucătorii îi pot creşte eficacitatea cu două sloturi de tip hop-up - Tempo-ul lui Deadeye, care permite o tragere mai rapidă, şi Shatter Caps care fac ca săgeţile să explodeze atunci când sunt lansate. Ambele hop-up-uri pot fi folosite simultan pentru a speria cu adevărat echipele inamice.

 

  • Actualizări ale hărţii Olympus - O flotă de nave inamice din spaţiul cosmic a pătruns în atmosfera lui Psamathe, iar o navă numită Icarus a andocat pe Olympus aducând cu sine o plantă vâscoasă, parazită de origine necunoscută. Noile locaţii şi câmpul de vizibilitate modificat schimbă jocul pentru jucători pe parcursul hărţii.

 

 

  • Battle Pass - Legacy Battle Pass va oferi recompense unice precum Apex Packs, XP Boosts şi accesorii cosmetice precum Crafty Kitsune Rampart sau Legendary Demon’s Whisper Wraith care îi vor face pe jucători să îşi ia rolul în serios în timp ce îi vor trage pe sfoară pe adversari. La nivelul 100, jucătorii deblochează Legendary Reactive Bound in Bone Devotion cu o mulţime de alte recompense interesante de-a lungul drumului: Music Packs, Loading Screens, Skydive Emotes, Quips şi multe altele.

 

  • Clasament - World’s Edge a revenit pentru prima etapă care se încheie în timp ce a doua mută competiţia la Olympus, unde se va juca restul sezonului. În sezonul trecut, a existat o tendinţă ca jucătorii să obţină poziţii superioare şi să se străduiască să aibă cele mai bune rezultate personale, ceea ce a dus la îmbunătăţirea calităţii şi cantităţii meciurilor, astfel încât sistemele ranked şi RP vor rămâne neschimbate.

 

Trailer oficial

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările