Disintegration, gratuit timp de patru zile pe toate platformele

Disintegration, gratuit timp de patru zile pe toate platformele

Disintegration, FPS-ul cu tematică SF, publicat de Private Division şi dezvoltat de V1 Interactive se va putea juca în weekend-ul ce urmează în mod gratuit pe PC, pe PlayStation 4 şi pe Xbox One.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jucătorii se vor putea alătura meciurilor multiplayer în toate cele trei moduri de joc sau vor putea să încerce campania single-player. Întregul joc va fi disponibil în mod gratuit pe durata weekend-ului începând cu joi, 30 iulie.

Cu mai multe noutăţi pregătite de echipă pentru perioada următoare, cei care încearcă Disintegration în cadrul Play For Free Weekend vor beneficia şi de cele mai noi îmbunătăţiri aduse jocului:

  • Gravcycles tunate atât în cadrul campaniei, cât şi a meciurilor multiplayer cu o manevrabilitate îmbunătăţită şi viteze crescute;
  • Interfaţă şi efecte speciale modificate pentru o lizibilitate mai bună;
  • Matchmaking şi party management îmbunătăţite în multiplayer;
  • Alte îmbunătăţiri aduse întregului joc.
 

Progresul înregistrat pe parcursul weekendului gratuit va fi păstrat de cei care aleg să cumpere Disintegration pe durata sau după Play For Free Weekend. Jocul va fi disponibil pe durata evenimentului cu o reducere de 40% pe PC, pe PlayStation 4 şi pe Xbox One.

Orar Disintegration Play For Free Weekend

Platformă

Acces

Start

Final

PlayStation 4

PlayStation Plus

Joi, 30 iulie, ora 19:00

Luni, 3 august, ora 19:00

Xbox One

Xbox Gold

Joi, 30 iulie, ora 10:00

Luni, 3 august, ora 09:59

PC/Steam

-

Joi, 30 iulie, ora 20:00

Luni, 3 august, ora 20:00

Puteţi citi review-ul Adevărul despre Disintegration aici. Campania jocului este destul de scurtă, astfel că dacă te-ai gândit că ai vrea să îl joci în ultimele săptămâni, acum ai posibilitatea să o faci şi probabil să îl şi termini. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: