GALERIE FOTO Crysis 3, acelaşi loc, dar cu peisaje spectaculoase

GALERIE FOTO Crysis 3, acelaşi loc, dar cu peisaje spectaculoase

Crysis 3 va fi disponibil din februarie 2013.

Au fost publicate câteva imagini din Crysis 3, viitorul joc de la Crytek. Acestea ilustrează peisaje complexe şi noi moduri de iluminare care creează un ansamblu impresionant. Jocul este aşteptat la începutul anului viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost publicate pe blogul lui Pierre-Yves Donzallaz, artist Crytek pe domeniul iluminării din jocuri. Între timp acestea au fost îndepărtate, dar Internetul le-a păstrat. Potrivit postării sale iniţiale, lumina şi efectele post-procesare din imagini sunt în timp real şi aşa le vor experimenta şi jucătorii, notează „The Verge". 

Acţiunea din Crysis 3 o continuă pe cea din jocul precedent şi se desfăşoară tot în New York, dar peisajul a devenit acum o junglă. Această versiune aduce aminte de primul titlu care se desfăşura pe o insulă tropicală cu vegetaţie ca atare. Directorul departamentului de creaţie de la Crytek, Rasmus Hoejengaard, a spus că jucătorii vor avea parte de aceeaşi experienţă pe toate platformele, atât în termeni de acţiune, cât şi de grafică.

Crysis 3 urmează să fie lansat pentru PC-uri, PC, Xbox 360 şi PlayStation 3 în februarie 2013. Primul joc din seria Crysis a fost lansat în 2007 şi a surprins comunitatea de jucători prin grafica impresionantă bazată pe motorul grafic CryEngine 2. Crytek are sediul în Germania şi a mai lansat titluri ca Far Cry şi Warface.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările