Creatorii jocului Assassin's Creed Odyssey vin la Adevărul Live de la ora 14.00. Cum poţi câştiga o copie a jocului pentru PlayStation 4

Românii din spatele jocurilor Assassin’s Creed

Urmăreşte emisiunea live pe site-ul Adevărul.ro şi poţi câştiga o copie Assassin's Creed Odyssey pentru PlayStation 4. Cel mai nou episod dintr-una dintre cele mai celebre francize de gaming din lume este realizat în mare măsură în studioul Ubisoft din Bucureşti. Stăm de vorbă cu Daniel Cipu şi Cristian Chihaia despre ce înseamnă dezvoltarea unui astfel de joc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Assassin's Creed este franciza-fanion a companiei franceze Ubisoft, fiind produs în mai multe studiouri din lumea întreagă, inclusiv în cel de la Bucureşti. 

O echipa de 80 de oameni a lucrat intens pentru dezvoltarea celui mai nou titlu din serie, unele aspecte importante ale acestui joc fiind produse în exclusivitate la noi în ţară.

România continuă să fie o piaţă excelentă de outsourcing pentru firmele mari de IT, printre care şi cele de gaming. Ubisoft a deschis branşa din Bucureşti încă din anii '90, fiind una dintre cele mai vechi companii multinaţionale care îşi desfăşoară activitatea şi la noi în ţară.

Dacă ţi-au plăcut titlurile Assassin's Creed din trecut şi deţii o consolă PlayStation 4, te poţi înscrie în concursul desfăşurat live, în timpul emisiuniii, pentru şansa de a câştiga o copie a celui mai nou joc din serie, Odyssey. 

Tot ce trebuie să faci pentru el este să laşi un comentariu pe live-ul de pe Adevarul.ro/Live, cu motivul pentru care îţi place această serie. Noi vom alege răspunsul cel mai creativ. Good luck and Have fun!

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: