Controller-ul de gaming pentru telefoane, Razer Kishi, se lansează şi în versiunea pentru iPhone-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
razer kishi

Razer Kishi for iPhone le oferă dispozitivelor iOS controlul specific consolelor, prin intermediul conexiunii prin portul Lightning, şi este compatibil cu Apple Arcade.

Razer Kishi for iPhone este disponibil acum în oferta Apple Online Store, o premieră pentru Razer, acesta fiind primul său produs listat de această pagină web. Accesoriul va fi disponibil şi în cadrul unei selecţii de magazine Apple Store din întreaga lume începând cu 22 septembrie, extinzând astfel oferta de accesorii de gaming din magazine.

Controller-ul este complet compatibil cu Apple Arcade, serviciul bazat pe abonament dezvoltat de Apple în cadrul App Store, care oferă acces la peste 120 de jocuri, şi poate fi utilizat pe toate modelele de iPhone începând de la iPhone 6 Plus.

Noul Kishi foloseşte o conexiune Lightning cu o latenţă ultra-scăzută care elimină orice urmă de input lag, oferindu-le jucătorilor răspuns instant în urma acţionării butoanelor. Încărcarea pe durata folosirii permite sesiuni neîntrerupte, deoarece iPhone-ul poate fi alimentat prin conectarea încărcătorului direct la controller.

Razer Kishi pentru iPhone este disponibil pe site-urile oficiale Razer şi Apple, şi în oferta partenerilor de retail autorizaţi ai Razer. Această versiune a controller-ului costă 109,99 de dolari. Noi am testat-o pe cea pentru Android, lansată la începutul acestei veri, într-un review pe care îl puteţi citi aici.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite