Cel mai mare studio independent de jocuri video din România are o nouă locaţie şi caută angajaţi

Cel mai mare studio independent de jocuri video din România are o nouă locaţie şi caută angajaţi

Amber, cel mai mare studio independent de game development din România, deschide un nou studio în Botoşani, şi doreşte să angajeze 10 oameni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul studio va oferi servicii de Quality Assurance (testare) pentru jocurile dezvoltate sau co-dezvoltate de Amber.

„Credem că game development-ul românesc poate fi şi mai mult stimulat, dincolo de amploarea de care se bucură în Bucureşti. În ultimii ani studiouri independente din Cluj, Iaşi, Braşov sau Târgu Mureş au reuşit să producă titluri notabile pentru accelerarea acestei industrii. Prin deschiderea studioului din Botoşani, Amber îşi propune să ajute la dezvoltarea unor noi specializări şi să caute talent în oraş şi în regiune”, a precizat Tudor Postolache, Head of Operations în cadrul Amber.

Amber a început o campanie de recrutare, fiind deschise pentru moment 10 poziţii de tester şi test leaders.

“Continuăm să implementăm strategia Amber de a ne dezvolta ca o reţea de studiouri cu specilizări diferite. Pentru că numărul partenerilor şi al proiectelor creşte, dorim ca după un an de activitate, studioul din Botoşani să numere peste 30 de angajaţi”, a mai precizat Tudor Postolache, cel care se ocupă de deschiderea studioului din Botoşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: