Call Of Duty a scos un infractor din ascunzătoare şi a dus la arestarea sa

Call Of Duty a scos un infractor din ascunzătoare şi a dus la arestarea sa

Call Of Duty Black Ops Cold War.

Un fugar căutat în Regatul Unit a fost arestat după ce a ieşit din ascunzătoare pentru a cumpăra o copie a jocului Call of Duty: Black Ops Cold War.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ofiţerii de poliţie din Birmingham, Anglia, au arestat un fugar înarmat când a încercat să cumpere Call of Duty: Black Ops Cold War. Arestarea s-a încheiat după o luptă violentă, dar niciunul dintre ofiţeri nu a fost grav rănit în timpul intervenţiei. Black Ops Cold War, cel mai recent joc din seria extrem de populară de shootere first person, a fost lansat în noiembrie anul trecut.

Potrivit unei postări pe Twitter a ABC News, poliţia din Birmingham, Anglia, a arestat un fugar după ce a încălcat carantina COVID-19 pentru a merge să cumpere Call of Duty: Black Ops Cold War.

 

Poliţiştii s-au apropiat de doi bărbaţi care aveau un comportament suspect şi le-au cerut informaţii suplimentare, pentru că explicaţia lor, că au ieşit din casă pentru a cumpăra jocul, nu justifica întreruperea carantinei. După ce a prezentat un nume fals, unul dintre bărbaţi a atacat ofiţerii, înainte de a fi reţinut. S-a descoperit ulterior că atacatorul era Clint Butler, un fugar înarmat care se sustrăgea unei pedeapse de 17 ani de închisoare. Butler a fost dus la închisoare cu o sentinţă suplimentară pentru agresiune şi fuga de justiţie.

Seria Call of Duty este foarte populară în întreaga lume şi este jucată de tot felul de oameni. Cu toate acestea, pasiunea lui Clint Butler pentru franciză l-a costat în cele din urmă libertatea. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările