Blizzard a confirmat oficial data de lansare pentru noul joc World of Warcraft. Cerere record

Blizzard a confirmat oficial data de lansare pentru noul joc World of Warcraft. Cerere record

FOTO via Businesswire

Franciza World of Warcraft a luat naştere în 2004, definind conceptul de joc MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game). Popularitatea acestuia a fost imensa, mai ales spre sfârşitul anilor 2000, atunci când peste 13 milioane de jucători intrau zilnic online.

Ştiri pe aceeaşi temă

După nu mai puţin de şase expansion packs (conţinut adiţional) a sosit timpul ca franciza fanion a companiei Blizzard să revină cu un nou titlu în serie. World of Warcraft Battle for Azeroth a primit de ieri şi o dată oficială de lansare. Fanii Warcraft îl vor putea cumpăra de pe rafturile magazinelor începând cu 21 septembrie 2018.

Deşi oficialii din cadrul companiei americane au ţinut să precizeze că noul titlu ar putea fi lansat şi mai devreme decât la data specificată este greu de crezut că acest lucru va avea loc, având în vedere că lansările anterioare au avut loc tot în jurul lunii septembrie. Pentru cei care nu mai au rabdare, jocul poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial Blizzard pentru preţul de 45 de euro.

Chiar dacă în urmă cu cinci ani franciza o ducea destul de greu, din cauza unor lansări mai puţin fericite, redresarea pare că a dat roade odată cu Legion, expansion pack-ul cel mai de succes din 2010 până acum. Baza de fani a revenit în joc, iar Blizzard e gata să facă următorul pas înainte.

citeste totul despre: