Bătrânul Age of Emipres va fi refăcut la standardele lui 2018. Când se lansează

Bătrânul Age of Emipres va fi refăcut la standardele lui 2018. Când se lansează

Age of Empires a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai vândute şi mai jucate jocuri ale anilor ’90. Este imposibil să fi trăit acea decadă din spatele monitorului şi să nu fi auzit măcar de bătrânul joc. Pentru mulţi dintre noi, era unul dintre puţinele titluri la care aveam acces, pe o piaţă de jocuri video aproape inexistentă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Una dintre cele mai bune veşti pe care fanii Age of Empires le puteau primi a sosit în ultima parte a lui 2017. Microsoft anunţase atunci că va reitera celebrul titlu şi că îl va aduce la standardele prezentului, asta incluzând texturi 4K şi posibilitatea de a fi jucat chiar şi online pe platformele Windows, cu ajutorul serviciului Xbox Live.

Conform Microsoft, data de lansare oficială a lui Age of Empires: Definitive Edition este 20 februarie 2018, ceea ce înseamnă că mai ai de aşteptat o singură lună. Preţul acestuia va fi de 20 de dolari, iar soundtrack-ul celebru al jocului a fost şi el remasterizat cu ajutorul unei orchestre simfonice.

”A fost important ca echipa din spatele remasterizării Age of Empires să trateze acest tilu cu respectul care i se cuvine, de aceea a fost amânată lansarea. Totodată a trebuit să adăugăm mai multe funcţii în joc, iar totul a trebuit făcut cu atenţie sporită la detalii”, notează un comunicat oficial Microsoft.

citeste totul despre: