ASUS ROG anunţă Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri

ASUS ROG anunţă Strix Arion, o carcasă externă pentru SSD-uri

FOTO ASUS

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunţat Strix Arion, o carcasă externă pentru unităţi SSD, prin care jucătorii îşi pot crea propria soluţie de stocare mobilă de mare viteză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Compatibilă cu SSD-uri pe format M.2 NVM Express (NVMe) cu formate 2230, 2242, 2260 şi 2280 şi beneficiind de conectivitatea USB-C 3.2 Gen 2, ROG Strix Arion permite atingerea unor viteze de transfer de până la 10 Gbps şi transferul fişierelor video 4K şi a fişierelor din jocuri în intervale de ordinul secundelor. Pentru a se asigura o performanţă susţinută, fără niciun fel de întreruperi ale fluxului de date, carcasa este fabricată dintr-un aliaj de aluminiu şi este echipată cu pad-uri termice pentru o disipare mai eficientă a căldurii, reducându-şi temperatura de operare, asigurând astfel şi o durată de viaţă extinsă a SSD-urilor.

ROG Strix Arion are un design gândit pentru instalarea rapidă şi uşoară a unui SSD fără a folosi şurubelniţa. Capacul de sus al carcasei se deschide cu ajutorul instrumentului pin inclus, iar SSD-urile sunt fixate cu şuruburi cu înşurubare manuală. Tehnologia exclusivă ASUS Aura Sync oferă iluminarea ambientală colorată, care se potriveşte în orice sistem de gaming şi le permite gamerilor să-şi exprime stilul lor individual. Cu un aspect futurist conferit de efectele de iluminare ASUS Aura Sync, carcasa se potriveşte perfect în orice sistem de gaming. 

ROG Strix Arion vine şi cu o husă de protecţie, care previne deteriorările produse de lovituri sau căderi şi dipune de un cârlig detaşabil în forma literei R, cu care poarte fi agăţată la nevoie. De asemenea, sunt incluse două cabluri, USB-C la USB-C şi USB-C la USB-A, care asigură o conectivitate bună cu o gamă largă de PC-uri şi dispozitive.

Specificaţii complete:

Model ROG Strix Arion (ESD-S1C)
Dimensiuni 124,57 mm (L) x 47,76 mm (W) x 10,85 mm (H)
Greutate 98 de grame
Compatibilitate cu sistemele de operare Windows 7 sau mai nou
Mac OS X 10.6 sau mai nou
Cerinţe de sistem ASUS Aura Windows 10/8 64 de biţi
Interfeţe USB 3.2 Gen 2 Tip-C
(Compatibilă cu USB 3.2 Gen 1/ USB 2.0)
Viteză 10 Gbps
Cabluri USB Tip-C la Tip-C
USB Tip-C la Tip A 
Compatibilitate SSD M.2 (M key) PCIe (NVMe) SSD cu format 2280, 2260, 2242 sau 2230
Voltaj DC 5V
Temperatură 0° C  – 70° C 
Notă SSD-urile nu sunt incluse
ROG Strix Arion va fi disponibil în România din luna decembrie şi va costa în jur de 300 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: