Assassin's Creed IV Black Flag şi Watch Dogs sunt oferite gratis de Ubisoft de Crăciun. De unde le descarci

Assassin's Creed IV Black Flag şi Watch Dogs sunt oferite gratis de Ubisoft de Crăciun. De unde le descarci

FOTO via Ubisoft

Ubisoft oferă şi în acest an mai multe jocuri gratuite cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă. Astfel că cei interesaţi pot descărca Assassin's Creed  IV Black Flag sau Watch Dogs fără nici un cost suplimentar sau ascuns.

Ştiri pe aceeaşi temă

De asemenea, Watch Dogs este dat gratis chiar începând cu luna noiembrie, însă Ubisoft a decis să prelungească termenul până la care acesta poate fi descărcat fără cost. Jocurile pe care le vei downloada prin intermediul platformei proprii a Ubisoft, Uplay, vor rămâne definitiv în biblioteca ta personală.

Chiar dacă jocurile nu sunt neapărat noi, acestea au fost extrem de apreciate la vremea lor şi totodată extrem de jucate. În plus, Assassin's Creed IV Black Flag este poate cel mai aclamat joc care face parte din celebra franciză, fiind considerat de foarte mulţi critici cel puţin la acelaşi nivel cu Assassin's Creed II.

Pe lângă Assassin's Creed IV Black Flag şi Watch Dogs, doritorii vor mai putea descărca şi World in Conflict, o strategie extrem de interesantă care spune povestea unui prezent distopic, în care Uniunea Sovietică, în loc să se destrame la începutul anilor '90, creşte în putere şi cucereşte toată Europa. Cele trei jocuri pot fi descărcate de pe platforma Uplay, de aici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: