APLICAŢIA ZILEI Air Patriots de la Amazon te face aviator virtual

APLICAŢIA ZILEI Air Patriots de la Amazon te face aviator virtual

Air Patriots este gratuit în Play Store şi App Store.

Amazon, gigantul comerţului online din Statele Unite ale Americii, a intrat şi pe piaţa jocurilor pentru platformele mobile. Air Patriots este primul titlu lansat şi este disponibil atât pentru Android, cât şi pentru iOS.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dispozitivul pentru teste

Am folosit un Galaxy Nexus cu Android 4.2 Jelly Bean. Acesta are un procesor dual-core, 1 GB memorie RAM şi un ecran de 4,65 inci cu o rezoluţie HD. Însă nu contează prea mult specificaţiile tehnice, deoarece jocul nu utilizează prea multe resurse.

Pe ei, pe tancurilor lor!

Ca în oricare alt joc, şi în Air Patriots porneşti de jos, de la cel mai mic rang până la statutul de supravieţuitor al spaţiului aerian. Jocul dispune de mai multe hărţi pe care vei ajunge la un moment dat să le vezi şi să încerci să le menţii curate de invadatori. Iar aceşti invadatori vin în tancuri, unele mai sensibile şi mai uşor de distrus, altele mai protejate prin diverse mijloace.

Pe măsură ce avansezi şi câştigi bani, poţi cumpăra mai multe avioane. De la unul de vânătoare de o viteză nu prea mare la bombardiere albastre care fac cele mai mari pagube forţelor inamice, toate vor putea fi accesate. Pe hartă vor putea fi aşezate cât mai multe avioane, dar e cam greu, după un timp, să le controlezi. Însă un lucru bun este că le poţi pune să zboare în cerc. Chiar şi aşa, dacă un tanc inamic intră în raza lor, acestea vor ataca.

Ghidarea atacului avioanelor se face prin desenarea traseului de urmat. Iar când acestea se apropie de tancuri, vor declanşa focul. Nu rămâi niciodată fără muniţie, iar vieţile ţi se scad când un tanc trece de apărarea ta.

Concluzia „Adevărul“

Air Patriots nu impresionează prin grafică sau gameplay, ci este fix cum ar părea la prima vedere: un joc simplu de încercat atunci când ai puţin timp liber. Este aproximativ la fel ca Angry Birds. Nu e nevoie de o strategie prea complicată pentru a trece de la un nivel la altul şi poate fi oprit oricând. Totul este ca tancurile să fie distruse şi să strângi cât mai multe puncte. În plus, Air Patriots este gratuit şi conturează, în linii mari, strategia Amazon de viitor: aplicaţii simple pentru un public cât mai larg.

LInk-uri utile:

Air Patriots în Google Play Store

Şi pentru iOS în App Store

 

citeste totul despre: