AMD oferă un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea şi cum le poţi primi

AMD oferă un bundle cu cele mai noi jocuri. Care sunt acestea şi cum le poţi primi

FOTO via Yahoo News

Trei dintre cele mai noi şi aşteptate jocuri  ale anului sunt disponibile într-un bundle oferit de cei de la AMD, denumit ”Raise the Game Fully Loaded”.

Ştiri pe aceeaşi temă

The Division 2 este un shooter cu elemente de RPG, care prezintă Washinton D.C. în pragul colapsului. Jucătorii intră în pielea unui agent special al Diviziei şi vor încerca să salveze Capitala americană până când nu va fi prea târziu.

Devil May Cry 5 este cel mai nou capitol al seriei DMC, în care eroii sunt angajaţi de miseriosul „V”, pentru a-şi croi drum cu sabia printre demonii care populează oraşul Red Grave.

În Resident Evil 2, se întoarce acţiunea clasică, explorarea tensionată şi jocul de rezolvare a puzzle-urilor care definesc seria Resident Evil. Jucătorii se alătură procurorului Leon Kennedy şi colegului Claire Redfield, care sunt împinşi de un focar dezastruos din oraşul Raccoon City, a cărui populaţie s-a transformat în zombie.

Toate cele 3 jocuri se regăsesc într-un bundle pus la dispoziţie de AMD şi denumit ”Raise the Game Fully Loaded”. Gamerii le pot primi gratuit odată cu achiziţionarea unei plăci video AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590, sau a unui PC eligibil cu promoţia, care să funcţioneze împreună cu AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590.

Gamerii care vor achiziţiona o placă video AMD Radeon RX 580 sau RX 570, sau un PC eligibil cu promoţia, care să funcţioneze împreună cu RX 580 sau RX 570, îşi vor putea alege, gratuit, două dintre cele trei jocuri menţionate mai sus.

Promoţia se va sfârşi pe 6 aprilie 2019 (sau mai devreme, în condiţiile în care codurile de activare vor fi epuizate), iar jocurile vor putea fi activate până la data de 6 mai 2019.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: