GALERIE FOTO Prototipul iPad, multe transformări până la tableta de succes

GALERIE FOTO Prototipul iPad, multe transformări până la tableta de succes

Câteva dintre primele prototipuri ale iPad-ului. FOTO: The Verge

La lansarea iPad din 2010, Steve Jobs a afirmat că iPad-ul a fost gândit înainte de iPhone, dar că telefonul a fost lansat primul pentru că era mai potrivit pieţei. După primele imagini, de la începutul anilor 2000 cu prototipuri de iPad, acum, au apărut altele mai clare şi cu ceea ce a ajuns să fie tableta Apple.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prototipul iPad-ului era denumit iPod, pentru că în esenţă asta era, un iPod mai mare şi cu ecran tactil, notează „The Verge”. Dar unele modele prezintă şi un suport încorporat, deşi nu prea familiar ideii de design Apple, dar probabil că l-au găsit ca util la acel moment. Un alt model avea o formă mai neobişnuită, cu două margini la un unghi de 45 de grade care par a fi mânere de ţinut tableta.

Există chiar şi un concept de tabletă cu spatele integral din aluminiu, asemănător primului iPod Touch şi cu aceeaşi grosime ca a primului iPad lansat oficial. Au fost făcute publice şi câteva schiţe digitale mai apropiate de ceea ce e acum iPad. Acestea imagini arată o tabletă care nu mai pare un ecran de laptop, ci este mult mai practică, mai uşor de folosit.

În mai anul acesta, un prototip al primei generaţii de iPad a fost vândut pe eBay pentru suma de 10.200 de dolari. Acesta este echipat cu doi conectori pentru o staţie de birou şi are aceeaşi dotare tehnică. Tableta rulează programul SwitchBoard, produs de Apple special pentru a testa funcţionalitatea dispozitivului.

Acum, iPad, cu toate cele trei generaţii ale sale, este cea mai bine vândută tabletă. Competitori direcţi sunt tabletele cu Android, ca Motorola Xoom sau Galaxy Tab, şi din toamnă Microsoft Surface. Există zvonuri potrivit cărora Apple ar pregăti şi un iPad Mini.

IPAD

Imagini din aceeasi galerie
  • IPAD
  • ipad
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările