Recent, compania a lansat pe plan local ZenBook Flip S UX371, cu design verificat pe platforma Intel® Evo™: laptopurile cu verificare Intel Evo reunesc combinaţia perfectă dintre performanţă şi răspuns premium, utilizare eficientă a bateriei şi imagini uimitoare pentru a crea o nouă clasă de laptopuri care oferă o experienţă excepţională, oriunde.

ZenBook Flip S UX371 este un laptop convertibil, subţire şi uşor, construit într-o carcasă din aliaj de aluminiu, ce are o abilitate specială. Acesta foloseşte o balama specială, numită 360° ErgoLift, cu articulaţie dublă, care permite rotaţia completă a ecranului NanoEdge (cu margini foarte subţiri). În acest fel, laptopul poate fi utilizat în diferite moduri, dincolo de aplicaţiile unui model clasic.

În contextul lucrului de la distanţă, laptopul se adaptează astfel diverselor limitări de spaţiu. Camera web integrată are infraroşu şi permite autentificarea facilă în Windows prin Cortana, oferind o calitate excelentă în teleconferinţe. În plus, dispune de tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotelor de fundal, pentru o calitate optimă a conferinţelor online.

UX371 poate deveni o tabletă cu ecran mare şi sistem de operare Windows şi acceptă chiar şi un stylus activ. Pentru modul tabletă, ZenBook Flip S UX371 a beneficiat de o serie de modificări speciale. Panoul OLED 4K a fost acoperit cu sticlă, iar butonul on/off a fost mutat pe muchie. Portabilul nu depăşeşte 1,2 kg şi poate fi purtat oriunde într-o husă de tip plic, disponibilă în pachet.

Ecran OLED 4K UHD pentru culori fidele, contrast deosebit, dar şi pentru protejarea ochilor

Ecranul tactil OLED 4K UHD este o adevărată bijuterie a tehnologiei. Culorile redate sunt intense, luminozitatea este uniformă, iar detaliile imaginilor sunt precis conturate graţie densităţii mari aduse de rezoluţia 4K. Imaginile îşi păstrează claritatea şi negrul profund chiar şi atunci când luminozitatea este reglată la un nivel minim, fiind certificat VESA DisplayHDR™ 500 True Black.

Avantajele aduse de acest ecran superb nu se opresc aici. Fiind validat Pantone, panoul acoperă în proporţie de 100% spectrul de culoare DCI-P3, timpul de răspuns este extrem de mic, de numai 0,2 milisecunde, iar contrastul urcă până la 1.000.000:1.

Certificarea acordată de TÜV Rheinland pentru emisia de lumină albastră este o garanţie a faptului că ASUS ZenBook Flip S UX371 poate fi utilizat pe perioade mari de timp, fără ca utilizatorul să resimtă oboseala accentuată a ochilor.

Lumina albastră poate determina afectarea retinei şi impactează calitatea şi durata somnului, astfel că utilizatorul poate reduce efectele luminii albastre prin simpla ajustare a setărilor din aplicaţia  MyASUS.

MyASUS reprezintă o colectie de aplicaţii şi utilitare ASUS foarte versatile special concepute pentru a facilita mentenanţa sistemului, actualizarea aplicaţiilor software, optimizarea performantelor PC-ului şi contactarea ASUS pentru suport post-vanzare sau service. 

Românii pot alege dintre mai multe configuraţii UX371

ZenBook Flip S UX371 este disponibil pe piaţa din România în configuraţii echipate cu procesoare Intel Core i7 din generaţia a 11-a, până la 16GB de memorie RAM, grafică Intel® Iris Xe şi unităţi de stocare SSD M.2 NVMe rapide cu o capacitate de 1TB.

Laptopurile ASUS sunt recunoscute pentru opţiunile generoase de conectivitate, iar UX371 nu face excepţie. Cele două porturi USB-C cu suport Thunderbolt 4 oferă viteze ridicate pentru transferul datelor şi pot fi folosite pentru extinderea imaginii pe monitoare externe. Oricare dintre cele două porturi poate fi folosit pentru încărcare, chiar şi de la o baterie externă. În ciuda profilului subţire, laptopul integrează o ieşire standard HDMI, ce permite conectarea televizoarelor sau a proiectoarelor video. UX371 oferă şi un port USB tip A pentru conectarea unui mouse de pildă.

Utilizatorii care doresc conexiuni wireless extrem de rapide vor aprecia prezenţa modului WiFi 6, ce oferă streaming fluid, o acoperire mai mare şi o stabilitate incredibilă a conexiunii graţie optimizărilor suplimentare aduse de tehnologia ASUS WiFi Master Premium.

Bateria ultraportabilului oferă o autonomie de până la  15 ore şi include tehnologia de încărcare rapidă de aproximativ 60% în 49 de minute de la orice alimentator certificat USB-C Power Delivery sau alt încărcător cu standard USB-C: cum ar fi încărcătoarele din avioane sau bateriile externe.

ZenBook Flip S include şi ASUS NumberPad 2.0: un touchpad cu funcţie duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar şi atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, graţie software-ului său inteligent.

În cutie, cumpărătorii primesc o husă de transport, un adaptor de reţea pe USB, un stilou electronic şi un adaptor de la USB-C la audio jack pentru conectarea căştilor tradiţionale.